Skip to content

Interpreteren van een kindertekening

Heb jij een hooggevoelig kind van 5 jaar of ouder en zou jij graag meer willen weten hoe je kind in buitenwereld staat, hoe je kind in zijn of haar gevoel zit of hoe hij of zij zichzelf ziet t.o.v. de rest van het gezin?

Het interpreteren van een kindertekening is een prachtige manier om erachter te komen wat er zich in het onderbewuste van het je afspeelt. Een tekening geeft namelijk ontzettend veel indirecte informatie. Informatie die je kind niet zomaar verbaal deelt of waar je kind zich misschien helemaal niet bewust van is.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je je kind nog beter leren kennen?
Als actie voor de week van hsp interpreteer ik deze week gratis de kindertekening van jouw zoon of dochter.

Hoe gaat het in z’n werk?

Stuur mij een e-mail en vermeld bij het bericht dat het gaat om de “week van de hsp”. In deze mail mag je tevens je eventuele hulpvraag beschrijven.
Je krijgt van mij daarna een reactie met de tekenopdracht die jij je kind mag geven. Het is fijn als het maken van de tekening vastgelegd kan worden op een filmpje* (je kind hoeft niet herkenbaar in beeld). Het proces tijdens het maken van de tekening geeft namelijk ook informatie.

Als de tekening is gemaakt, mag deze, inclusief de eventuele opname, naar mij gestuurd worden en zal ik de tekening interpreteren. We maken vervolgens een online afspraak om de tekening samen te bespreken.

Neem vooral contact op als je meer wil leren over je kind. 

Marieke Pfeiffer
Holistisch kindertherapeut
www.marieke-pfeiffer.nl 

*de opname zal enkel gebruikt wordt ter interpretatie van het proces en de tekening. Na het bespreken ervan wordt deze weer verwijderd.

Datum

16 - 22 juni 2024
Nu bezig...
Online

Locatie

Online
Categorie

Organisator

Marieke Pfeiffer
Email
info@marieke-pfeiffer.nl
QR code