Datum

15 jun 2020
Verlopen!

Tijd

09:30 - 20:00

Kosten

€37,00

Inzichtsessie voor ouders met een hooggevoelige dochter.

Hallo, ik ben Rebecca van Noort-Foyle en heb al een aantal jaar een kindercoachpraktijk To Grow Coaching.

Ik help onzekere hooggevoelige meiden weerbaarder maken, beter hun grenzen leren aangeven en dat ze zichzelf weer accepteren met al hun hooggevoelige kwaliteiten

Zodat ze blijer, gelukkiger en zelfverzekerder de toekomst weer tegemoet gaan. Tijdens de week van de HSP bied ik mijn inzicht-sessie aan met een hoge korting! Hieronder meer informatie daarover en uiteraard kan je altijd een bezoekje brengen naar mijn site: www.togrowcoaching.nl

 

Heb jij een fantastische dochter? Is zij hooggevoelig en loop je als ouder met vragen rond? en zou je een keer samen de dingen doornemen waar je in de opvoeding tegenaan loopt? Dan bestaat de mogelijkheid om in de vorm van een inzicht-sessie van 90 minuten gezamenlijk te kijken naar de vragen die er bij jullie spelen.

 

Wat levert het op?

Hooggevoelige kinderen hebben vaak net een andere benadering in de opvoeding nodig dan wat je in de opvoedboeken en internet leest of van de buurvrouw hoort.

Inzicht-sessies zijn daardoor bij uitstek geschikt om in een enkel gesprek wat handvatten en inzichten te krijgen. Jullie krijgen antwoord op al jullie vragen om zelf verder thuis mee aan de slag te gaan. Hoe mooi is dat?

 

Jullie investering:

Gaan we samen aan de slag? Een Inzicht-sessie is éénmalig de kosten zijn normaal: €97.- euro IN DE WEEK VAN DE HSP T/M 26 JUNI DOE IK EEN  ÉÉNMALIG AANBOD:  I.P.V  €97.- EURO.  NU SLECHTS €37.- EURO!

DAT IS MAAR LIEFST EEN KORTING VAN €60.- EURO!

 

Bij dit tarief zit inbegrepen:

 

Sessie van 90 minuten

Antwoord op al jullie opvoedvragen

Pocketboek over hooggevoeligheid

Heel veel goede praktijktips & adviezen voor jou als ouder Na twee weken éénmalig telefonische nazorg.

 

De inzicht-sessie kan plaats vinden in mijn praktijk in Lisse of via videobellen.

 

Dus wacht niet langer voor dit unieke aanbod

X