Datum

15 jun 2020
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:30

Kosten

€25,00

Je gevoelige kind met een sterke wil beter begrijpen

Workshop: Je Gevoelige kind met een Sterke wil beter begrijpen

Snap je soms echt niet waar het pittige, intense en vurige gedrag van jouw kind vandaan komt en sta je regelmatig met je handen in het haar? Tijdens de introductieworkshop “Je Gevoelig kind met een Sterke wil beter begrijpen” gaan we kijken wat er achter het vurige gedrag van je kind zit.
We duiken in de belevingswereld van het Gevoelige kind en Strong-willed kind aan de hand van het psychologisch model van de innerlijke familie en kijken naar wat er allemaal in het koppie en lijf van je kind omgaat.
(Hoog)gevoeligheid staat al geruime tijd in de aandacht, de combinatie gevoelig én strong-willed is echter nog niet zo bekend. Als jouw strong-willed kind lekker in zijn of haar vel zit, dan zie je een kind dat boordevol energie zit, intense vreugde ervaart, de grootste ideeën heeft, op avontuur wil en dingen wil uitzoeken en ontdekken en dat natuurlijk vooral op zijn of haar manier! De dagelijkse realiteit voor veel ouders is echter dat ze een kind zien dat het moeilijk heeft, intense emoties ervaart, dingen snel saai vindt, afhaakt, tegendraads doet en de confrontatie opzoekt. Daarmee omgaan is een flinke uitdaging voor ouders!
In deze workshop laat ik zien welke mechanismes er ten grondslag aan liggen, zodat jij je kind beter leert begrijpen.

Speciale aanbieding in de week van de HSP (15 t/m 21 juni): 25 euro voor de workshop van anderhalf uur (zowel als je hem alleen volgt of samen met iemand). De workshop is geschikt voor ouders, opvoeders, leerkrachten, en ouder- en kind professionals. Je kunt de workshop zowel offline als online volgen. In de praktijk in Leidschendam zijn de plekken schaars, dus wacht niet te lang.
In het kader van de coronamaatregelen wordt de workshop live in de praktijk aan maximaal twee personen gegeven.

Heb je vragen en/of wil je je aanmelden mail dan naar pauline@praktijkhetgroeihuis.nl, dan kijken we samen wanneer we de workshop plannen.

Graag tot ziens!

X