Skip to content

Jij bent het waard

Wat er schuilgaat onder zoveel van onze problemen, waaronder zelfsabotage, depressie, angst, verslavingen en destructieve gewoonten, is de overtuiging dat we niet genoeg zijn. Zelfs mensen die alles lijken te hebben, hebben nog steeds het gevoel van binnen dat ze niet genoeg zijn wat kan lijden tot zelf destructief gedrag

Tijdens deze workshop leg ik uit waar deze kernovertuiging vandaan komt en leer ik je deze beter te begrijpen. De echte vaardigheid ligt in het achterhalen waarom we nog steeds vasthouden aan deze verouderde en limiterende overtuigingen en om deze redenering veranderen.

Deze interactieve workshop zal je helpen om je denken opnieuw in te richten en om je de absolute zekerheid en overtuiging te geven dat je genoeg bent en altijd genoeg zult zijn, waarmee je de basis legt voor een ongekend zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Als je weet dat je genoeg bent, zorgt dat ervoor dat je ernaar streeft meer te doen en meer te zijn, omdat je nu gelooft dat je het waard bent.

Het laatste deel van de workshop bestaat uit een verkorte ontspannende hypnose sessie, waarbij we de oorsprong van het gevoel niet genoeg te zijn achterhalen en vervangen met de ultieme waarheid over jezelf: Jij bent het waard!

Mijn naam is Mary en ik ben een gecertificeerd Lifebook Leader en Hypnotherapeut, met een passie voor het ondersteunen van mensen en in het bijzonder HSP in het loslaten van limiterende overtuigingen en oud leed, zodat zij een een stralende toekomst tegemoet kunnen gaan. Een toekomst, waarin ze jun lich kunnen laten schijnen en die uniek en betekenisvol is voor hen en niet gebasseerd is op de dromen van anderen.

Datum

14 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

online Zoom
Putten
Categorie
Mary van Rossum

Organisator

Mary van Rossum
Telefoon
0032 470296511
Email
mary@v-rossum.com
Website
http://www.maryvanrossum.com
Meer Lezen
QR code