Skip to content

Jij bent het waard

Donderdag 9:30 – 12:00 of 19:30 -22:00

Wat er schuilgaat onder zoveel van onze problemen, waaronder zelfsabotage, depressie, angst, verslavingen en destructieve gewoonten, is de overtuiging dat we niet genoeg zijn.

Tijdens deze workshop leg ik uit waar deze kernovertuiging vandaan komt en leer ik je deze beter te begrijpen. De echte vaardigheid ligt er vervolgens in te achterhalen waarom we nog steeds vasthouden aan deze verouderde en limiterende overtuiging en om deze drastisch te veranderen.

Deze interactieve workshop zal je helpen om je denken opnieuw in te richten en om je de absolute zekerheid en overtuiging te geven dat je genoeg bent, altijd al genoeg was, en altijd genoeg zult zijn, waarmee je de basis legt voor een ongekend zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Als je weet dat je genoeg bent, zorgt dat ervoor dat je ernaar streeft meer te doen en meer te zijn, omdat je gelooft dat je het waard bent.

Het laatste deel van deze workshop bestaat uit een ontspannende hypnose sessie, waarbij we de oorsprong van het gevoel niet genoeg te zijn achterhalen en vervangen met de ultieme waarheid over jezelf: Jij bent het waard! 

De kosten voor deze workshop bedragen EUR 7,50 en zijn inclusief een hypnose audio te downloaden na afloop van de workshop.

Datum

15 juni 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€7,50

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Meer Lezen
QR code