Datum

17 jun 2020
Expired!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€65,00

Jouw HSP Kwaliteiten

Ben je soms onzeker over wat jij kunt en te bieden hebt? Zou je meer zicht willen op jouw kwaliteiten zodat je meer zelfvertrouwen hebt?

 

Kernkwaliteiten van de HSP

Kernkwaliteiten zijn verweven met onze kern. Met wie we zijn. Het zijn eigenschappen en vaardigheden die ons van nature goed afgaan.

Vaak zien we onze kernkwaliteiten daarom zelf niet goed. Het is toch vanzelfsprekende dat ik dit kan? Want het gaat vanzelf. Maar wat we niet zien, is hoe MOOI en BIJZONDER dat aan ons is.

Anderen zien onze kernkwaliteiten beter dan wijzelf! Daarom is het zo goed om hierbij stil te staan samen met anderen en om feedback te krijgen. Je zelfbeeld krijgt een positieve boost!

 

Wat leer je in de workshop

In de workshop leer je wat jouw top 3-5 belangrijkste kwaliteiten zijn en wat jouw #1 belangrijkste valkuil is.

Je gaat naar huis met een goed besef van je uitdagingen: zo kun je in balans blijven en sterk staan.

 

Persoonlijke tips en adviezen

In de workshop bespreken we de meest kenmerkende kwaliteiten van HSP’s en wat vaak de valkuilen zijn. Dan gaan we in op hoe dit voor jou persoonlijk is.

Je leert wat jouw kernuitdaging is en hoe je deze kunt implementeren in je leven. Je krijgt persoonlijke tips en adviezen.

 

Werkvormen

Het is een interactieve workshop waarin je ook leert van elkaar. De groep is klein, 4 tot 6 personen. De sfeer is vertrouwelijk.

 

Je krijgt voorafgaand aan de workshop opdrachten die je thuis voorbereidt en meeneemt Plenair bespreken van de kwaliteiten, uitwisselen van ervaringen en leren van elkaar Met praktijkvoorbeelden gaan we in kaart brengen wat jouw #1 uitdaging is en hoe je kunt leren om in balans te blijven

X