Skip to content

Juich voor Jezelf

Maandag van 9:30-12:00 of 19:30 tot 22:00

Succesvolle personen hebben vaak 1 ding gemeen, ze juichen voor zichzelf en ze doen dit zo goed en zo consequent dat afwijzing haast niet bestaat. Negatieve, harde, kritische woorden dringen gewoon niet door, omdat ze hoog zelfbeeld hebben. Jij bent ook geboren met een geest die voor je juichte, die je motiveerde en in je geloofde. En tijdens deze workshop kun je deze innerlijke motivator weer terugkrijgen. Activeer je innerlijke cheerleader en zie hoe je leven op zoveel manieren verbetert. Je geest is je cheerleader en je bondgenoot.

Tijdens deze workshop ontdek je waarom het zo belangrijk is om voor jezelf te juichen en waarom juichen voor jezelf je weerbaar maakt voor kritiek en afwijzing.

Tijdens het laatste deel van de laatste deel van de workshop geef ik een inspirerende hypnose sessie, waarbij we jouw innerlijke cheerleader weer her-installeren zodat jij moeiteloos voor jezelf kan juichen.

De kosten voor deze workshop bedragen EUR 7,50 en zijn inclusief een hypnose audio te downloaden na afloop van de workshop.

Datum

12 juni 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:00

Kosten

€7,50

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Meer Lezen
QR code