Skip to content

Juich voor Jezelf

Succesvolle personen hebben vaak 1 ding gemeen, ze juichen voor zichzelf en ze doen dit zo goed en zo consequent dat afwijzing haast niet bestaat. Negatieve, harde, kritische woorden dringen gewoon niet door, omdat ze hoog zelfbeeld hebben.   Jij bent ook geboren met een geest die voor je juichte, die je motiveerde en in je geloofde. En tijdens deze workshop kun je deze innerlijke motivator weer  terugkrijgen. Activeer je innerlijke cheerleader en zie hoe je leven op zoveel manieren verbetert. Je geest is je cheerleader en je bondgenoot.

 

Tijdens deze workshop ontdek je waarom het zo belangrijk is om voor jezelf te juichen en waarom juichen voor jezelf je weerbaar maakt voor kritiek en afwijzing. Tijdens het laatste deel van de laatste deel van de workshop geef ik een ontspannende en inspirerende hypnose sessie, waarbij we jouw innerlijke cheerleader weer her-installeren zodat jij moeiteloos voor jezelf kan juichen.

Mijn naam is Mary en ik ben een gecertificeerd Lifebook Leader en Hypnotherapeut, met een passie voor het ondersteunen van mensen en in het bijzonder HSP in het loslaten van limiterende overtuigingen en oud leed, zodat zij een een stralende toekomst tegemoet kunnen gaan. Een toekomst, waarin ze jun lich kunnen laten schijnen en die uniek en betekenisvol is voor hen en niet gebasseerd is op de dromen van anderen.

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

online Zoom
Putten
Categorie
Mary van Rossum

Organisator

Mary van Rossum
Telefoon
0032 470296511
Email
mary@v-rossum.com
Website
http://www.maryvanrossum.com
Meer Lezen
QR code