Skip to content

Kinderboek: Het grote avontuur van kleine Lise

‘Het grote avontuur van kleine Lise (en van Adriaan)’

 

Stel je voor dat je op een dag zo klein bent als een bij. Wat een avontuur zou dat zijn! Het overkomt Lise en in dit boek lees je over haar belevenissen met haar nieuwe beste vriend, de hommel Adriaan.

 In het verwonderlijke woud ontmoeten ze allemaal dieren die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Een hert met nekpijn, een woelmuis die niet kan slapen, een kikkertje met een prop in zijn keel en nog veel meer. Lise en Adriaan volgen hun hart en vinden voor alles een oplossing.

 

-Ben jij op zoek naar een vrolijke, luchtige en fantasievolle manier om met je kind iets meer te ontdekken over hooggevoeligheid zonder dat dit meteen zo genoemd wordt?

-Ben jij zo’n ouder die het heerlijk vindt om samen met je kind boeken te lezen omdat je stiekem zelf ook dol bent op kinderboeken?

-Ben jij meer van het creatieve en fantasievolle dan van de rechte lijn?

Dan is Het grote avontuur van kleine Lise (en van Adriaan) echt iets voor jou!

 

Het grote avontuur van Lise (en van Adriaan) is een hartverwarmend en lichtvoetig verhaal over de moed om op avontuur te gaan en je hart te volgen. Voor kleine en grote kinderen! Ook of misschien wel juist als je hoogsensitief bent.

Het boek is geschreven voor alle kinderen (van 5 tot 105!).

Kinderen die hoogsensitief zijn zullen er veel in herkennen omdat er in de onderlaag veel verborgen schatten zitten. Thema’s waar alle kinderen mee te maken krijgen op hun levenspad en vooral de kinderen die gevoeliger zijn dan gemiddeld! (Wat ‘gemiddeld’ ook mag betekenen ;-))

Kleine Lise en hommel Adriaan helpen allerlei dierenvrienden (en zichzelf) om anders om te gaan met emoties en bepaalde eigenheden. Zoals boosheid, angst, verdriet, nare gedachten, een druk hoofd, verlegenheid, altijd braaf zijn. Ik heb genoten en gelachen. Een prachtig en doldwaas avontuur!”

 

“Het grote avontuur van kleine Lise is heel zintuigelijk geschreven vol metaforen uit de dierenwereld. Een boekje over avontuur, vrijheid, plezier, maar ook over omgaan met emoties zoals angst, verdriet en boosheid. Ik raakte in vervoering van dit mooie boekje!”

 

Laat je betoveren door de luchtige wijsheid, de liefdevolle spiegel, en de vrolijkheid!

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

10 - 16 juni 2024

Tijd

Gehele dag

Kosten

€14,99

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Sunshine Stories | Monique Smal
Telefoon
0648329987
Email
sunshinestoriesnl@gmail.com
Website
http://www.sunshinestories.nl
Meer Lezen
QR code