Skip to content

Kom in je eigen kracht als HSP Opstellingendag

Kom in je eigen Kracht als HSP Opstellingendag

Wat weerhoud je als HSP (young) professional ervan om werkelijk jeZELF te zijn?

In deze bijzondere tijd komt alles wat je nog weerhoudt om vol in het leven te staan naar boven. Het is een uitnodiging om dichter bij je hart te komen, je ware ZELF te omarmen en in je kracht te komen.

Vanuit zielsperspectief gaat het erom de lasten, de zwaarte die je met je meedraagt, op te lossen. De werkelijk belangrijke doelen in je leven zijn: jezelf helen en innerlijk vrij worden van oude angsten en zelfveroordeling, van schaamte, valse bescheidenheid, van jezelf inhouden. Als je dat helder ziet, kun je je prioriteiten beter stellen en je levensdoelen verwezenlijken.

Lukt het niet om je verlangen te realiseren en wil je onderzoeken wat je nog belemmert of blokkeert? Onderzoek en kijk aan wat maakt dat levensenergie nog niet helemaal stroomt en wat je nog belemmert om helemaal jeZELF te zijn. Heel jezelf.

Want zeg nu zelf: Hoe fijn zou het zijn om helemaal jezelf te zijn, controle los te laten, rust & vertrouwen te ervaren? Om een liefdevolle relatie met jezelf en anderen te hebben? Werk te doen waar jij energie van krijgt? Niet langer op zoek te zijn in het verleden of de toekomst, maar te ZIJN in het hier en nu?

Voor HSP’ers geldt, dat ze extra gevoelig zijn voor subtiele signalen en het innerlijk verdeeld zijn. Niet altijd te weten wie je bent, wat je wilt. Wat jouw eigen behoeften zijn. Er is vaak een groot gevoel van noodzaak om oud zeer op te ruimen. Je bent welkom met alles wie je bent. Wij, Lieda & Pauline zijn er ook, met alles wie wij zijn.

Dus voel je een ‘Ja’ meld je dan aan voor een mooie dag vanuit een zachte en veilige bedding met verschillende vormen van opstellingen zoals familieopstellingen volgens de methodiek van Bert Hellinger en zelfontmoetingen in de vorm van opstellingen van het verlangen volgens de IoPT/IZR methodiek van prof. Franz Ruppert en ruimte om te delen in een kleine groep.

Werken met opstellingen levert je veel op:

  • Je begrijpt en weet waar jouw herhalende patronen vandaan komen of wat je nog remt, belemmert of blokkeert.
  • Je gaat meer keuzes, kansen en vrijheid ervaren.
  • Je ervaart rust, balans, helderheid, vertrouwen en acceptatie.
  • Je komt meer in je eigen kracht en thuis bij jezelf.
  • Er ontstaat meer verbinding tussen hoofd, hart en gevoel.
  • Je weet beter wat jouw eigen behoeften zijn en kan daardoor beter je grenzen aangeven.

Wij, Pauline Koetsier en Lieda van Stigt voelen dat als we met elkaar zijn dat we in een flow raken van herkenning en een onafhankelijk luisterend oor in ons persoonlijke en professionele proces. Vanaf onze eerste ontmoeting kunnen we in liefdevolle aanwezigheid elkaars spiegel ZIJN. Onze persoonlijke ervaring nemen we deze dag mee. We zijn in staat om met kwetsbare thema’s te werken vanuit een zachte, liefdevolle en veilige bedding waar je helemaal jeZelf mag zijn.

Meer informatie en aanmelden: Opstellingendag – LIEVScoaching

Datum, Tijd & Locatie: Zondag 18 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur, De Hooiberg, Nieuwe Steeg 20, 3956 RD Leersum

Investering: € 150,- (excl. BTW) inclusief gezonde lunch, koffie/thee & versnaperingen

We ontmoeten je graag!

Lieda & Pauline

Lieda van Stigt coacht met veel passie hooggevoelige (young) professionals die ernaar verlangen hun volle potentie te leven. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en dat je al HEEL bent. Lieda beschikt over een sterk ontwikkelde intuïtie, een stevige achtergrond als HR- en organisatieadviseur en een uitgebreide gereedschapskist aan coachinterventies. Ze integreert in haar praktijk in Uden (ook online) diverse vormen van coaching, opstellingen en draagt zorg voor een veilige bedding.
Kijk voor het volledige aanbod op LIEVS voor jouLIEVS via je werk of op: LIEVScoaching.nl

Datum

18 juni 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€150,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Leersum
De Hooiberg
Categorie

Organisator

LIEVScoaching bewustzijnscoach voor hooggevoelige (young) professionals - Lieda van Stigt
Telefoon
06-16930439
Email
info@lievscoaching.nl
Website
https://lievscoaching.nl
Meer Lezen
QR code