Skip to content

LA ROUTE Kleur- en Stijlspreekuur HSP

LA ROUTE Kleur- & Stijlspreekuur HSP: Stel tijdens de week van de HSP jouw prangende vragen aan kleurexpert en stijlcoach Thérèse 

Ook, of wellicht in het bijzonder als HSP, kan het zo behulpzaam en fijn zijn om te weten hoe jij het beste rust in je kast creëert of waarom je het altijd zo lastig vind om een oude broek of trui weg te doen. Hoe je keuzes moet en kan maken om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn aan het vinden van de juiste items. 

In het LA ROUTE Kleur- & Stijlspreekuur HSP helpen we jou op weg met de vragen die je nu hebt over het matchen van jouw persoonlijkheid en sensitiviteit met jouw kleding en stijl. 

In de gratis 20 minuten online sessie bieden wij speciaal voor de week van de HSP persoonlijk advies op maat, specifiek gericht op jouw behoefte. Of je nu vragen hebt over hoe je aan de slag gaat met je kledingkast, welke kleuren jou het beste staan, of hoe je jouw unieke stijl kunt vinden, wij helpen je en route!

LA ROUTE Kleur – & Stijlspreekuur HSP

  • Persoonlijk Advies: Ontvang advies dat precies aansluit op jouw unieke behoeften en voorkeuren.
  • Professionele Inzichten: Onze kleur- en stijlexpert Thérèse heeft ruime ervaring in het adviseren van HSP’s op het gebied van mode en stijl.
  • Gratis Sessie: Boek eenvoudig en kosteloos een online 20 minuten sessie.
  • Ontspannen en Vertrouwd: Voel je op je gemak en begrepen tijdens onze sessies.

Bij LA ROUTE geloven we dat iedereen, ongeacht hun sensitiviteit, de kracht heeft om hun unieke stijl te vinden en te omarmen. Schrijf je vandaag nog in voor ons Kleur- & Stijlspreekuur en zet de eerste stap naar een zelfverzekerde en stijlvolle versie van jezelf!

Beperkte beschikbaarheid, dus boek jouw tijdsvak voor het LA ROUTE Kleur- & Stijlspreekuur HSP en start het pad van meer ontspanning en prikkels ook in je kast. 

Datum

07 - 15 juni 2024
Verlopen!

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
LA ROUTE Coaching

Organisator

LA ROUTE Coaching
Telefoon
0614595406
Email
therese@laroutecoaching.nl
Website
https://laroutecoaching.nl
Meer Lezen
QR code