Organisator

Hooggevoelig heel gewoon
Telefoon
0570-643053
Email
info@hooggevoeligheelgewoon.nl
Website
https://www.hooggevoeligheelgewoon.nl
Meer informatie

Locatie

Online
nederland

More Info

Meer informatie
QR Code

Datum

18 jun 2020

Tijd

All Day

Lancering: gratis HSP introductie

LANCERING: Gratis HSP Introductie (videotraining 1 uur)

  • Voor iedereen 
  • Gratis 
  • Je kijkt de training wanneer jij wilt 
  • Waar jij wilt 
  • En hoe lang: het duurt een uur, maar kijk je het liever in 2 delen? Dat kan ook! 

Waarom? Omdat we vinden dat de basis van wat hooggevoeligheid is, wat er bekend is in de wetenschap, de kenmerken, uitdagingen en talenten, voor iedereen bekend en beschikbaar moet zijn. Ongeacht achtergrond, leeftijd, opleidingsniveau, functie, etc. 

De afgelopen jaren reden we het hele land door om lezingen te geven, bij GGZ informatiepunten, bijscholingsdagen, vakdagen van beroepsverenigingen, congressen etc. Maar niet iedereen kan reizen, zo’n dag doen en hoe efficiënt is het eigenlijk als we allemaal rondreizen om deze informatie te krijgen en te geven? Spaar je energie liever om na deze videotraining te kijken wat je praktisch kunt DOEN. Wat je nodig hebt, wat je wilt doen en wat je kunt. Ga je dan alsnog op pad om naar een training of coaching te gaan, dan kies je bewust en heb je deze basis al gehoord. 

Vanaf vandaag bekijk je deze videotraining gratis in onze online app. De komende maanden wordt deze training uitgebreid met praktische vormen, oefeningen en downloads. Die verschijnen daar ook online en we houden je op de hoogte via onze kanalen en mailing. Zorg dus dat je op de hoogte blijft!

In de Week van de HSP vind je ook bij Hooggevoelig heel gewoon dagelijks acties, lanceringen en cadeaus. Als lid van de Kerngroep HSP Professionals en medeorganisator van de Week van de HSP kunnen we natuurlijk niet ontbreken. Kijk voor het overzicht op de site en volg ons op Facebook, Instagram en Linkedin om op de hoogte te blijven! 

X