Skip to content

Lijderschap voor HSP mannen

In deze broederschap van HSP mannen gaan we ervaren hoe we, allemaal op onze eigen manier, lijden in gevangenschap  en wat ons daarin kan bevrijden. Jezelf zijn is namelijk een wonderlijk iets en mannen zoeken daarin hun weg. Ze hebben hun eigen energie en hun eigen logica. Mannen leren door te ervaren hoe anderen mannen het man-zijn vorm geven, onderlinge verbondenheid.

 

De opgave van mannen in deze tijd is om het hart te verbinden aan daadkracht. Het kan zijn dat je veel voelt en dat je je verbonden voelt met je omgeving en jezelf, maar dat het moeizaam is om daadwerkelijk iets in de wereld te zetten. Het kan ook zijn dat je prima presteert in de materiële wereld, maar moeite hebt je verbonden te voelen. Verbonden met jezelf, je eventuele partner, de mensen om je heen. In beide gevallen gaat het wringen.

 

Hoe beantwoord je jouw gevoelens en hoe geef je expressie aan jouw emoties? Hoe doe je dat: krachtig zijn, je manifesteren, jezelf beschermen en opkomen voor jezelf en dat vanuit een open hart, in contact met de ander? Het is de bereidheid die actieve en lerende houding aan te nemen, waarbij je jezelf liefdevol confronteert op weg naar volwassen mannelijkheid. Dat pad kunnen we alleen gezamenlijk afleggen en te leren van andere mannen.

 

Reserveer nu kosteloos je plek in de broederschap door een mail te sturen naar info@transwerk.nu ondervermelding van: “lijderschap voor mannen HSP week”. Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar. Ik kijk uit naar onze eerste wezenlijke ontmoeting broeder.

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Muurhuizen
Nieuweweg 4, Amersfoort
Categorie

Organisator

TransWerK
Telefoon
0613917711
Email
info@transwerk.nu
Website
http://www.transwerk.nu
Meer Lezen
QR code