Skip to content

Masterclass HSP | Alle feiten over jouw hoogsensitiviteit

Misschien weet je al langer dat je hoogsensitief bent, heb je dit nog maar net ontdekt of twijfel je nog? De eigenschap hoogsensitiviteit (HSP) wordt vaak niet goed begrepen. Ook niet door HSP zelf. Terwijl goed voor jezelf zorgen begint bij een stuk zelfkennis en zelfacceptatie. Daarmee voorkom je dat je voortdurend over je eigen grenzen heen gaat, en uiteindelijk chronische stress ontwikkelt.

In deze gratis Masterclass HSP leer je de belangrijkste op de wetenschap gebaseerde feiten over hoogsensitiviteit. Aan bod komen o.a. de werking van het hoogsensitieve brein, de talenten en valkuilen van HSP, de verschillende typen HSP (zoals de High Sensation Seeker: HSP/HSS), de relatie tussen HSP en werk(stress) en natuurlijk krijg je meteen adviezen om beter voor jezelf te zorgen als HSP, zodat stress minder vat op je krijgt.

Ben je erbij? Meld je dan aan via www.nevermindzz.nl/masterclass. Daar vind je ook een link naar de gratis HSP/HSS-test. Deelname is gratis. De masterclass HSP vindt iedere maand plaats.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

11 juni 2024

Tijd

19:00 - 20:30

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Nevermindzz - Sabiene Seip

Organisator

Nevermindzz - Sabiene Seip
Telefoon
0630341410
Email
info@nevermindzz.nl
Website
http://www.nevermindzz.nl
Meer Lezen
QR code