Skip to content

Masterclass VERGROOT JE LICHTKRACHT

Alles waar we mee in contact zijn beïnvloed ons. Wat we bekijken, beluisteren, de plek waar we ons bevinden en met wie we samenzijn heeft impact op hoe we ons voelen. Bij HSP-ers is deze impact bovengemiddeld.
Als HSP-er ben je meer op de ander gericht. Je staat meer open en bent daarmee ook gevoeliger voor de stemming en energie van iets of iemand anders. Gelukkig kun je de energetische interactie met het energiesysteem van iets of iemand anders onderzoeken en zelf leren beïnvloeden. Je hoeft dus niet te wachten tot de ander verandert, je hoeft alleen jezelf te veranderen en dat geeft vrijheid!
Door je lichtkracht te vergroten loopt ‘je batterij’ niet langer leeg in contact met anderen. Leer en ervaar in deze masterclass om je als HSP-er energetisch los te maken met andere mensen, dingen of plaatsen.
Dus voel je je constant afgemat en uitgeput in de buurt van iemand anders die een vast onderdeel van je leven is?
Doe dan mee en kom voelen en ervaren tijdens deze krachtige masterclass met energetische sessie van LIEVScoaching.
Tijdens deze online masterclass neem ik je ook mee in mijn eigen proces en wat mij als HSP-er geholpen heeft om mezelf te helen en in mijn kracht te komen.
Waarom? Omdat ik iedereen meer rust en geluk gun en bij wil dragen aan een mooiere toekomst voor ons én onze kinderen.
Aanmelden via: https://lievscoaching.nl/week-van-de-hsp/
Graag tot dan!
Lieda
www.lievscoaching.nl
Lieda van Stigt is gecertificeerd Vrouwenkrachtcoach en coacht hooggevoelige (young) professionals die ernaar verlangen hun volle potentie te leven. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en dat je al HEEL bent.
Ze beschikt over een sterk ontwikkelde intuïtie, een stevige achtergrond als HR- en organisatieadviseur en een uitgebreide gereedschapskist aan coachinterventies.
NB: helaas is het niet mogelijk om deel te nemen aan de energetische sessie als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (psychose, schizofrenie) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en elektromagnetisch geladen is.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.

Datum

16 juni 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:30

Kosten

€15,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online via Teams
Categorie
LIEVScoaching, bewustzijnscoach en vrouwenkrachtcoach voor HSP (young) professionals

Organisator

LIEVScoaching, bewustzijnscoach en vrouwenkrachtcoach voor HSP (young) professionals
Telefoon
0616930439
Email
info@lievscoaching.nl
Website
https://lievscoaching.nl
Meer Lezen
QR code