Skip to content

Mijn tiener is hoogsensitief en nu? Gratis kennismakingsgesprek

Je herkent in je dochter de kenmerken van HSP oftewel hooggevoeligheid. Er vallen wat puzzelstukjes op hun plaats, maar wat nu?

 

Herken je dit bij je dochter?

  • Elke dag zie je dat ze uitgeblust uit school komt. Alles kost haar veel energie en het lijkt haar ook wel meer energie te kosten dan haar leeftijdsgenootjes.
  • De spanning in huis is vaak om te snijden. Je wilt het graag anders hebben en snakt naar een harmonieuze en ongedwongen sfeer. Maar je dochter is zo lichtgeraakt dat je simpelweg niet weet hoe? Is dit normaal pubergedrag. Of heeft dit met haar hooggevoeligheid te maken?
  • Nu je weet dat je dochter HSP / hooggevoelig is, wil je haar hier graag mee helpen. Je weet alleen niet hoe je dit het beste kunt doen. Je ziet dat je dochter eigenlijk constant op haar tenen loopt. Je ziet geregeld een stressvolle houding en haar emoties lopen regelmatig hoog op.
  • Het leven van je dochter lijkt steeds zwaarder en zwaarder te worden en haar levensgeluk lijkt ergens diep weggestopt te zijn. Ze was ooit een heel blij kind, maar het is net alsof het haar niet meer lukt alle ballen in de lucht te houden nu ze op de middelbare school zit.

Hoe lang wil jij je dochter nog zien worstelen? Hoe lang redt ze het nog? Als ouder gun jij je dochter een stralende en onbevreesde jeugd maar daar lijkt het nu niet echt op. Als HSP’er weet ik hoe het is om vast te lopen als tiener. En daarom wil ik jouw dochter dat graag besparen.

Kennismaken

Herken je als ouder je dochter hierin? Dan nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek dit kan zowel via zoom als bij mij in de praktijk. Dit kan via mijn website www.coachingveerkracht.com

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Categorie
Meer Lezen
QR code