Skip to content

Minder prikkels, meer intuïtie

Hoog sensitieve personen (hsp) hebben een aantal bijzondere kwaliteiten zoals creativiteit, out-of-the-box denken, oog voor detail en een groot empathisch vermogen. De keerzijde is dat hsp ook gevoeliger zijn voor stress en prikkels. Ze hebben vaak een ‘druk’ brein door de diepere informatieverwerking en een neiging tot perfectionisme.

Om de talenten tot volle bloei te laten komen, is het nodig om de ruis veroorzaakt door die keerzijde te temperen. Daarvoor is hartcoherentie de perfecte oplossing want dat kalmeert direct je zenuwstelsel. Hartcoherentie is een eenvoudige en wetenschappelijk onderbouwde methode die werkt met het hartritme. De kracht ervan hebben al vele hsp ervaren.

In deze workshop vertel ik je hoe hartcoherentie jou kan helpen je unieke talenten optimaal te benutten en meer toegang te krijgen tot je intuïtie. Je krijgt een heus kijkje in je eigen hartritme met de biofeedbackapparatuur.

Je leert ook enkele eenvoudige en doeltreffende oefeningen om jouw gevoelige zenuwstelsel te kalmeren. En we doen samen een ademcheck omdat hsp’ers de neiging hebben verkeerd te ademen en dat kan een scala aan klachten veroorzaken (vermoeidheid, maag- darmproblemen, spier- en gewrichtsklachten).

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via mail (anette@wantdatklopt.nl), telefonisch of via whatsapp (06 – 46 33 26 06).

Anette de Jong

Datum

16 juni 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€30,00

Meer Info

Meer Lezen
Meppel

Locatie

Meppel
Koningsvaren 5
Website
https://www.wantdatklopt.nl/
Categorie
Anette de Jong - wantdatklopt.nl - stressmanagement met je hart

Organisator

Anette de Jong - wantdatklopt.nl - stressmanagement met je hart
Telefoon
0646332606
Email
anette@wantdatklopt.nl
Website
https://www.wantdatklopt.nl/
Meer Lezen
QR code