Skip to content

Mindfulnesswandeling voor HSP-ers

Een heerlijke afsluiting van je (werk)week samen met andere hoogsensitieve mensen, waarin ontprikkelen, bij jezelf blijven, verbinding en zelfcompassie centraal staan.

Samen wandelen we de mooie natuur van Huis ter Heide in. Deze gaan we optimaal beleven door bewust onze zintuigen te gebruiken en in het hier en nu met volle aandacht te genieten van alles dat zich aandient. Daarnaast kun je het effect van (mindfulness)oefeningen en loopmeditatie ervaren, waardoor je weer bij jezelf en in verbinding met je hart komt. Tegelijkertijd is er voldoende ruimte voor uitwisseling van ervaringen.

Een hele mooie bonus tijdens de wandeling is het theeritueel verzorgd door Brigitte van Schooten van Art of tea. Brigitte weet alles van thee en zal zorgen voor een ware theebeleving, afgestemd op het thema van de wandeling.

Wandel mee en leer meer over hoogsensitiviteit, hoe je jouw prikkelgevoeligheid kunt managen, hoe je jouw aandacht op de juiste dingen richt, hoe je je eigen ‘piekerfabriek’ kunt managen en ga weer opgeladen het weekend in. Met in je rugzak tips om in de dagelijkse praktijk lichter te leven.

Datum

16 juni 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

€32,50

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Auberge De Moerse Hoeve
Heibloemstraat 12, De Moer
Website
https://www.rooverscoaching.nl/mindfulnesswandeling-voor-hsp-ers-op-vrijdag-16-juni-2023/
Categorie

Organisator

Sylvia Roovers coaching en advies
Telefoon
0653298662
Email
sylvia@rooverscoaching.nl
Website
http://www.rooverscoaching.nl
Meer Lezen
QR code