Skip to content

Mini-training: Ontdek jouw Eigen Wijsheid in 7 dagen

In deze mini-training ontdek je hoe je op eenvoudige wijze tijd en ruimte voor jezelf kunt maken, zodat je ontspant en meer geniet. 7 dagen lang ontvang je een mailtje met een tip, een korte oefening of iets om over na te denken.

Je kunt deze mini-training zien als een challenge aan jezelf.

Door elke dag de uitdagingen uit te proberen voel je dat jij de regie terug krijgt over jouw leven (wat je denkt en doet), zodat je weer lachend reageert op je man en je kids :). Ook ga je weer helder nadenken, krijg je overzicht en voel je wat voor jou echt belangrijk is.

Het is heel begrijpelijk dat jij, terwijl je alle ballen hoog probeert te houden, geen energie meer voelt en je lontje steeds korter wordt. Het is herkenbaar voor veel (sensitieve) moeders en soms denken we dat het er nu eenmaal bij hoort als je (jonge) kinderen hebt, maar zo hoeft het niet te zijn…

Het kan ook ‘relaxt en gezellig’: zodat je geniet van de kinderen die lief zitten te spelen, terwijl jij oplaadt en even iets voor jezelf doet.

Je kunt deze training starten wanneer je wil. Zodra je je aanmeldt krijg je de eerste opdracht en daarna ontvang je 7 dagen lang een uitdaging per mail. Je ervaart de meeste impact als je jezelf uitdaagt om alle opdrachten ook daadwerkelijk uit te proberen, maar je bent natuurlijk vrij om je eigen selectie te maken en te benutten wat je het meest aanspreekt.

Heb je vragen of wil je ervaringen delen dan kan dat rechtstreeks in een mail naar mij of in de besloten FB-groep van de Eigen Wijsheid school, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten en steun ervaart om weer voor jezelf te kiezen. Ik ben hier regelmatig aanwezig voor vragen en extra support.

Als je wil kan jouw challenge-week afsluiten met een gratis inzichtsessie waarin we samen jouw inzichten bespreken en verkennen hoe jij nog meer kan gaan vertrouwen op jouw Eigen Wijsheid.

Datum

13 - 19 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Categorie

Organisator

Praktijk voor Eigen Wijsheid
Telefoon
0653517291
Email
info@praktijkvooreigenwijsheid.nl
Website
http://www.praktijkvooreigenwijsheid.nl
Meer Lezen
QR code