Skip to content

Natuurlijk Waarnemen Natuurcoaching

In de Week van de HSP biedt Natuurlijk Waarnemen een mooie kans om kennis te maken met natuurcoaching voor het speciale tarief van 50 euro voor een sessie natuurcoaching. Ben jij hoog sensitief en heb je regelmatig het gevoel dat je overprikkeld raakt door alles wat er in het leven op je afkomt? Voel je je daardoor soms angstig, gestrest of machteloos? Of heb je het gevoel dat je teveel in je hoofd zit en verlang je ernaar om meer naar je hart te luisteren? Maak dan nu kennis met natuurcoaching van Natuurlijk Waarnemen en neem de tijd om tot rust komen en je ware zelf te ontdekken.

Als natuurcoach ga ik met jou op pad in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug nabij Veenendaal/Rhenen en help ik je jouw antwoorden te vinden op je vragen. Wandelen in de natuur helpt om tot rust te komen en naar je gevoel te luisteren. Je komt letterlijk in beweging en terug bij jezelf. Ik gebruik de natuur om te werken met symbolen en dat geeft een krachtige verdieping aan ons coachgesprek. Laat de natuur je helpen om moeiteloos antwoorden te vinden op je vragen.

Wil je ervaren of natuurcoaching iets voor jou is? Meld je dan nu aan in de week van de HSP voor een sessie natuurcoaching van 1,5 uur voor het speciale tarief van 50 euro.

Aanmelden en info bij Ingrid van Orsouw: Tel: (06) 48 123 999 | E-mail: info@natuurlijkwaarnemen.nl.

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Kosten

€50,00

Locatie

Veenendaal/Rhenen
Categorie
Ingrid van Orsouw | Natuurlijk Waarnemen

Organisator

Ingrid van Orsouw | Natuurlijk Waarnemen
Telefoon
(06) 48 123 999
Email
info@natuurlijkwaarnemen.nl
QR code