Skip to content

Online Coaching voor HSP (met Persoonlijke Meditatie)

In een serie van 3 online coaching sessies kun je:

  • technieken en eventueel meditaties leren om beter bij jezelf te blijven, waardoor je minder energie verliest en minder snel overprikkeld raakt
  • onderzoeken waar bepaalde onhandige patronen (bijv. please gedrag, niet goed je grenzen aangeven, continu gefocust zijn op de behoeften van anderen i.p.v. op die van jezelf) of triggers (bijv. niet tegen boosheid kunnen, of door sommige mensen heel snel uit balans raken) vandaan komen
  • ruimte geven aan de onderliggende spanning en emoties, zodat de lading ervan af gaat en er ruimte komt om op een nieuwe manier te reageren.

Na een kort gesprek waarin we ontdekken waar de angel van jouw probleem zit, leid ik je door een geleide meditatie om naar de kern te gaan van wat er gevoeld, gezien of begrepen wil worden. Acceptatie van wat er is en zachtheid voor jezelf zijn daarbij toverwoorden.

Ik werk in die meditatie vaak via het lichaam (omdat de spanning in je lichaam jou kan laten zien wat er precies speelt en wat er nodig is) en/of met het innerlijk kind (om op een liefdevolle manier te kunnen communiceren met de onderliggende patronen en gevoelens). Het is fijn als je al enige ervaring met meditatie hebt, maar niet noodzakelijk.

We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je kunt kijken of het iets voor je is. Besluit je daarna om verder te gaan, dan kost de serie van 3 sessies in totaal 295 euro.

 

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Categorie
Irene Langeveld

Organisator

Irene Langeveld
Telefoon
0642381936
Email
Irene@irenelangeveld.nl
Meer Lezen
QR code