Skip to content

Online workshop ‘Balans in werk en privé’

Ontdek in deze online workshop hoe je een betere balans vindt tussen werk en privé, zodat je meer energie, (werk)plezier en vervulling ervaart.

Als (hoog) sensitieve vrouw heb je misschien de ervaring dat je minder aan kan dan anderen, dat je (te) langzaam bent of meer hersteltijd nodig hebt. Hoe ga je hiermee om? Op je werk, maar ook privé?

Als je de neiging hebt om door te zetten, ga je jezelf structureel overvragen. Voeg daar nog een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid (twee prachtig kwaliteiten van HSP) aan toe en je hebt een goed recept voor burn-out.

Dat wil je niet. Maar wat dan?

Veel hoogsensitieve personen hebben last van een verstoorde werk-privé balans. Een manier om dit aan te pakken is anders plannen. Dat helpt, maar vaak zit het probleem niet (alleen) in je planning. Het heeft ook te maken met jouw tijd en energie uiterst serieus nemen.

Deze workshop geeft je inzicht en handvatten om de regie over jouw tijd, maar vooral jouw energie te behouden. Want zeker als je (hoog)sensitief bent is het belangrijk om naast de tijd, vooral je energie te managen. We gaan hier in deze workshop praktisch mee aan de slag, maar we kijken ook naar de emotionele laag eronder.

Wat zijn jouw persoonlijke triggers waardoor jij van je planning afwijkt en wat kan je anders doen als het leven er tussendoor komt en aanpassing vraagt?

Meld je aan voor deze interactieve workshop en laat je coachen in wat er voor jou nodig is om een betere balans te krijgen tussen jouw werk- en privéleven. We werken met een kleine groep (max. 6), zodat er ook volop persoonlijke aandacht is en ruimte voor jouw vragen.

Gun jezelf ruimte in je hoofd en je agenda, zodat je steeds kunt kiezen wat voor jou het beste is.

Datum

16 juni 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:30

Kosten

€17,00

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Praktijk voor Eigen Wijsheid

Organisator

Praktijk voor Eigen Wijsheid
Telefoon
0653517291
Email
info@praktijkvooreigenwijsheid.nl
Website
http://www.praktijkvooreigenwijsheid.nl
Meer Lezen
QR code