Organisator

Stefanie Veld - Coachpraktijk Stefanie
Telefoon
0648731556
Email
info@coachpraktijk-stefanie.nl
Website
http://www.coachpraktijk-stefanie.nl
Meer informatie en aanmelden

Locatie

Online
nederland
Categorie
QR Code

Datum

18 jun 2020

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

19,50

Online workshop voor ouders van hoogsensitieve kinderen

Herken je dit?

–              Je kind komt thuis na een schooldag en zodra het de drempel over stapt ontploft het. En je hebt geen flauw idee waar dat ineens vandaan kwam…

–              Je kind is heel gevoelig voor geluiden. Bijvoorbeeld voor de stofzuiger, de wind, andere mensen die eten, het geluid van andere kinderen in de klas.

–              Je kind voelt jou en anderen heel goed aan.

–              Je kind wil alles heel graag goed doen. Niet gewoon goed, maar goed goed. Perfect. En is bang om fouten te maken.

–              Je kind vindt het moeilijk om grenzen aan te geven. Wil graag de verbinding behouden.

–              Of… test jouw grenzen juist regelmatig uit. Kijkt hoe ver het kan gaan en heeft een enorme behoefte aan autonomie!

 

Dit zijn een paar voorbeelden van vragen die ik regelmatig in mijn praktijk hoor. En die bij veel gevoelige kinderen spelen. Herken jij jouw kind hierin en wil je tips en handvatten voor het opvoeden van jouw (hoog)sensitieve kind?

 

Meld je dan aan voor de online workshop voor ouders van hoogsensitieve kinderen! Je krijg handvatten waar je thuis mee aan de slag kunt zodat je snel weer meer rust ervaart binnen je gezin en jij je kind kunt begeleiden om weer lekkerder in zijn vel te zitten.

Jouw investering is €19,50. Je krijgt per mail ook een handout toegestuurd.

 

Mocht je denken… ik heb tóch behoefte aan meer dan alleen de info avond? Plan dan een GRATIS kennismakingsessie in op mijn website. In een half uur tijd bespreken we jouw vraag en ik vertel je graag wat we samen kunnen doen om weer meer rust en ontspanning in jouw gezin te brengen. Je krijgt meteen een paar tips van me mee waar je mee aan de slag kunt.

 

www.coachpraktijk-stefanie.nl/maak-hier-je-afspraak-voor-een-gratis-kennismakingssessie/

X