Datum

15 juni 2021

Tijd

10:00 - 12:30

Onlinemeeting: ‘In gesprek met je innerlijke kind’

Ben jij hooggevoelig en verlang jij naar meer plezier en ontspanning in je leven? Jouw innerlijke kind kan je daarbij helpen.

‘Al heel jong had ik het besluit genomen dat ik niet meer wilde voelen. Dekseltje erop en klaar! Ik duwde mijn gevoelens weg en sloot me ervoor af. Ik vond het teveel en te overweldigend.

Ook had ik er een oordeel over. Als ik me angstig voelde of verdrietig dan was daar telkens dat stemmetje ‘stel je niet zo aan’ en ‘jeetje zeg doe niet zo moeilijk’. Mijn kwetsbaarheid vond ik vooral zwak.

Vaak heb ik het gevoel gehad dat ik tekort schoot en niet goed genoeg was. Daarom paste ik me aan omdat ik er bij wilde horen. Er was altijd die angst dat anderen af zouden haken als ik mezelf écht liet zien.

Na heel wat jaren ‘therapie’ en bewustwording kreeg ik meer inzicht in mezelf. Ik leerde hoe ik goed voor mezelf kon zorgen. Door aandacht te hebben voor mijn innerlijke kind verdween mijn depressie en kreeg ik weer zin in het leven.

Heel graag deel ik mijn ervaringen omdat ik zoveel liefde voel voor het innerlijke kind. En daar ligt nu precies de sleutel!

Kom je ook naar mijn workshop? Geef je dan op via mijn website www.ritamulder.com/contact. Deelname is deze week gratis!

Warme groet,

Rita

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes