Skip to content

Ontdekkingssessie voor talentvolle twijfelaars

De ontdekkingssessie is een gesprek om inzicht te geven waar je mogelijkheden liggen. We onderzoeken  ook wat je in de weg staat om je volledige potentieel te gebruiken. In een sessie van 1 tot 1,5 uur ontdek je waar het voor jou over gaat. Mogelijk kom je zelfs al tot inzichten die je direct verder kunnen helpen. De ontdekkingssessie is kosteloos en vrijblijvend. Met dit gesprek help ik je op weg en je beslist zelf hoe je verder gaat.

Dirk is mijn naam en ik gids talentvolle twijfelaars naar een manier om het leven volledig te kunnen leven. Als geen ander begrijp ik waarom je denken geen knopen doorhakt en gewenste acties dromen blijven. Mijn coachpraktijk TransWerK.nu is gevestigd in de Muurhuizen van het pittoreske Amersfoort.

 

Vanuit mijn eigen hooggevoeligheid en oprechte belangstelling naar wie jij bent gaan we samen de ontmoeting aan. Door te luisteren naar jouw waarheid en krachtige, soms confronterende vragen te stellen. Je gaat gebruik maken van je hooggevoeligheid en de talenten die daarbij horen. Samen krijgen we helder wat écht belangrijk voor je is, wat je denkt, voelt en wil realiseren. Je gaat leren om je leven te leven zoals jij dat wil doen en waar je misschien al heel je leven naar verlangt.

 

Plan nu je kosteloze en vrijblijvende ontdekkingssessie door een mail te sturen naar info@transwerk.nu ondervermelding van ontdekkingssessie HSP week. Ik kijk uit naar onze eerste wezenlijk ontmoeting.

Datum

17 juni 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 15:30

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Muurhuizen
Nieuweweg 4, Amersfoort
Categorie

Organisator

TransWerK
Telefoon
0613917711
Email
info@transwerk.nu
Website
http://www.transwerk.nu
Meer Lezen
QR code