Skip to content

Ontvang jouw HSP boek nu met 20% korting

  • Ben je geïnteresseerd in HSP en hou je van lezen?
  • Ben je autodidact en wilt graag meer inzicht krijgen in hooggevoeligheid?
  • Houd je van praktisch te werk gaan en je leven in eigen handen nemen?

Dan is het boek Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit’ precies iets voor jou!

Het boek neemt je op een toegankelijke en praktische manier mee op reis naar (hoog)sensitiviteit (HS) is. Ik belicht ook populaire misverstanden en geef een deel van de biologische achtergronden van de gevoeligheid. Met de makkelijke oefeningen kun je ook meteen zelf an de slag en je gevoeligheid leren kennen en inzetten. 

Kortom, een fijne handleiding naar een gelukkig en evenwichtig leven onder eigen regie. 

Waarom deze actie?

Gewoon, omdat het kan! En omdat ik het voor iedereen mogelijk wil maken om in deze tijd van het jaar een fijn cadeau voor een dierbare of zichzelf aan te schaffen.

“‘Ontdekkingsreis Hoogsensitiviteit’ is een van de meest complete boeken over hoogsensitiviteit/hooggevoeligheid. Dr. Anke Weber Smit schreef een boek over hoogsensitiviteit dat naar ons gevoel het beste boek dat ooit werd geschreven over dit onderwerp.”(L. Opheide en L. Dofin)

“Het boek beschrijft verschillende onderdelen van hoogsensitiviteit en geeft duidelijke voorbeelden en tips. Zeer volledig. Niet alleen geschikt voor mensen die zelf hooggevoelig zijn en handvatten nodig hebben, maar ook voor mensen die er meer van willen weten. Ook het gedeelte over kinderen sprak me erg aan. Een echte aanrader!” (C. Leest)

Ik vind dit boek een zeer goede aanvulling op alle artikelen en boeken die er al zijn. Het voegt iets nieuws toe doordat Anke met haar achtergrond als ecoloog en ervaring met genetica het verband legt tussen lichaam en geest. Het is makkelijk leesbaar en toegankelijk voor iedereen. Ik denk dat dit boek veel mensen verder kan helpen.” (M. Toonder)

 

Reguliere prijs: Euro 26,50

In de Week van de HSP komt het met 20% korting naar je toe!

Je betaalt slechts Euro 21,20 (plus Euro 4,95 verzendkosten)

Op verzoek signeer ik het voor je, lijkt me heel erg leuk.

Vermeld bij je bestelling ‘20% Week van de HSP’ en je naam, je adres en het aantal boeken wat je wilt bestellen. De eerste 20 bestellingen ontvangen gratis nog de leuke sticker ‘Geen reclame, liever liefdesbrieven’ voor op je brievenbus (-;

Ja, ik bestel nu met 20% korting

De actie loopt t/m 18 juni.

Datum

12 - 18 juni 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€21,00

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Anke Weber Smit

Organisator

Anke Weber Smit
Telefoon
0653667256
Email
info@ankewebersmit.com
Website
https://ankewebersmit.com
Meer Lezen
QR code