Skip to content

Datum

17 juni 2021
Verlopen!

Tijd

11:00 - 14:00

Kosten

€17,00

Playfullness Training; Eerste Hulp Bij Overprikkeling!

Een combinatie van Bewegingstheater en Mindfullness; draag kleding waarin je goed kunt bewegen en neem een flesje water mee!

‘Where focus goes energy flows’ – ken je die theorie? In plaats van erover te praten gaan we er fysiek mee aan de slag! Samen maken we visueel hoe onze ‘mind’ invloed uitoefent op onze ‘energie’.

Eigenlijk zouden we net zoals dat we elke dag onze tanden poetsen ook elke dag even stil mogen staan bij het zorgen voor onze ‘energie’.  Ik leer je middels simpele bewegingsopdrachten aan hoe deze theorie werkt en geef je tools in handen die jou helpen om te gaan met overprikkeling.

Vind jij het lastig om ‘uit’ je hoofd te komen? Verlang je naar ontspanning maar weet je niet goed hoe dit te bereiken? Houd je van een groepsgevoel en het maken van plezier? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Meld je aan door de link naar het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden (uiterste aanmelddatum; 16-06). Kosten 17,- per persoon, deze kosten worden gebruikt voor de zaalhuur en ter plaatse betaald via een tikkie.

N.B. Er wordt rekening gehouden met de corona maatregelen. De ruimte waarin we trainen is extra groot en wordt geventileerd, zodat we voldoende bewegingsruimte hebben. We bewegen in ‘milde’ mate, het is geen topsport, waardoor de kans op verspreiding klein is. Ik neem een zelftest af alvorens ik de training geef. De training gaat door indien er zich minimaal 5 en maximaal 15 mensen aanmelden.

Vragen? Mail gerust!

Lotje van Vegchel – coach/theatermaker/docent Spaans