Skip to content

Prikkels bijten niet!

Prikkels bijten niet! is het boek voor hoogsensitieve High Sensation Seekers (HSS). Het geeft bewustwording, zelfacceptatie en is een praktische wegwijzer in het omgaan met HSP-HSS. Het hoogsensitieve HSS-kompas is een verklaringsmodel voor het tegenstrijdige gedrag van een hoogsensitieve HSS.

Hoogsensitieve High Sensation Seekers (HSS) willen prikkels niet mijden, maar intens ervaren. Ongeveer 30% van de hoogsensitieve personen heeft gevarieerde prikkels in het leven nodig om goed te functioneren. Een op de vijf realiseert zich dat niet. Daar brengt dit boek verandering in.

De hoogsenstieve HSS is hoogsensitief en heeft nog een aantal extra kenmerken. De hoogsensitieve HSS geniet van verschillende activiteiten, uitdagingen, mensen en omgevingen. Ze zijn enthousiast, nieuwsgierig, actief, creatief en hebben een brede interesse. Ze worden gedreven door het intense ‘ik leef’ gevoel. Dat conflicteert regelmatig met hun hoogsensitieve behoefte aan rust, hersteltijd en sterke empathie. Verveling overvalt hen snel. Ze hebben moeite met het tijdig schakelen naar de juiste versnelling van meer of minder actie. Ruim een kwart heeft een bore-out gehad, bijna de helft een burn-out en een derde loopt onderprikkeld rond op het werk. Nieuwe prikkels toelaten in het leven is soms beter dan (nog meer) rust nemen.

Prikkels bijten niet! is een diepgaand boek voor hoogsensitieve HSS, hun omgeving en coaches of therapeuten die hoogsensitieve HSS beter willen begrijpen en begeleiden. Heb boek geeft vele tips voor de hoogsensitieve High Sensation Seeker. Het boek is gedegen onderbouwd met theorie, onderzoeksgegevens en de ervaringsdeskundigheid van Saskia Klaaysen.

 
 

Datum

10 - 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

€25,00

Meer Info

Meer Lezen
Categorie

Organisator

Saskia Klaaysen
Telefoon
06-42737490
Email
saskia@anahata-coaching.nl
Website
https://www.anahata-coaching.nl
Meer Lezen
QR code