Skip to content

PROEVERIJ ’Hoogsensitiviteit (h)erkennen?!’

Vraag je jezelf af of je hoogsensitief bent? Of weet je het ergens wel al van jezelf, maar heb je er nog niets mee gedaan? Bijvoorbeeld omdat je geen uitzondering wil zijn? Of misschien ben je bang om als lastig of zweverig gezien te worden?
Hoe dan ook, de kans is groot dat je dan meer de lasten dan de kracht en de mooie kanten van je hoogsensitieve kwaliteiten ervaart. De praktijk wijst bovendien uit dat daarmee de kans op een burn-out vergroot wordt.

Wil je kunnen floreren in je leven en op het werk, dan is deze PROEVERIJ iets voor jou. Deze interactieve bijeenkomst in een kleine groep, is een mix van de laatste wetenschappelijke inzichten, ervaringen en persoonlijke verhalen. Je gaat naar huis met een bron van inspiratie.

We beginnen met een lekkere soep om de drukte van de dag achter je te laten.

Tijd: maandag 10 juni 2024 op de Gelukslocatie Den Bosch
Om 17:30 soep. Start workshop 18:00–20:00 uur.
Kosten: 33,00. Inschrijven voor 7 juni

Libel biedt in de Week van de HSP elke dag een andere PROEVERIJ en één heerlijke verwendag aan op de Gelukslocatie Den Bosch. Libel is een samenwerking tussen Sylvia en Marijke, coach en psycholoog, beiden hoogsensitief en ervaringsdeskundig. Zie overzicht op gelukslocatie.nl.

Datum

10 juni 2024
Verlopen!

Tijd

17:30 - 20:00

Kosten

€33,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Gelukslocatie Den Bosch
Jasmijnstraat 34 5246AA
Categorie
Meer Lezen
QR code