Skip to content

PROEVERIJ ‘Ontspanningscirkel’

PROEVERIJ ‘Ontspanningscirkel’

Wil je jouw glimlach weer opnieuw te ontdekken in een wereld die overweldigend kan zijn? In deze huidige tijd met veel hectiek om je heen, kun je makkelijk de verbinding met jezelf kwijtraken. Je reageert op alle invloeden van buitenaf en ‘wordt geleefd’. Dan is het des te belangrijker om te kunnen ontspannen.
Hoe kun je ervoor zorgen dat je even niet mee te gaat met wat er allemaal om je heen gebeurt? Door bij jezelf in te checken en te ervaren wat er in jou leeft. Te ‘zijn’ bij wat er is. Als je hoogsensitief bent is dit essentieel.

We laten je tijdens deze PROEVERIJ verschillende ontspanningsmogelijkheden ervaren die je ook thuis kunt gaan toepassen. Verlang je naar meer ontspanning? Kom dan samen met anderen onderzoeken wat ‘inchecken’ vóór jou kan doen. Je bent van harte uitgenodigd om aan te sluiten in de cirkel.

We beginnen met een lekkere soep om de drukte van de dag achter je te laten.

Tijd: dinsdag 11 juni 2024 op de Gelukslocatie Den Bosch
Om 17:30 soep. Start workshop 18:00–20:00 uur.
Graag inschrijven voor 7 juni.

Libel biedt in de Week van de HSP elke dag een andere PROEVERIJ en één heerlijke verwendag aan op de Gelukslocatie Den Bosch. Libel is een samenwerking tussen Sylvia en Marijke, coach en psycholoog, beiden hoogsensitief en ervaringsdeskundig. Zie overzicht op gelukslocatie.nl.

Datum

11 juni 2024
Verlopen!

Tijd

17:30 - 20:00

Kosten

€33,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Gelukslocatie Den Bosch
Jasmijnstraat 34 5246AA
Categorie
Meer Lezen
QR code