Skip to content

Relax & Release avondworkshop van Peers & Paarden

Veel van mijn hoogsensitieve cliënten zijn moe, overprikkeld en zitten in sommige gevallen zelfs tegen een burn out of bore out aan.

Dat is in mijn ogen ook niet zo gek als je kijkt naar wat er allemaal in de wereld gebeurt en hoe jij deze informatie als hsp-er verwerkt.

Ben jij ook toe aan een dag voor jezelf? Een dag vol met fijne ontspannende activiteiten in een groep met mensen met dezelfde behoeften als jij? En mogen de natuur en de paarden hierin een rol voor je spelen?

Kom dan naar de Peers en Paarden relax & release avond in de week van de HSP. Een avond die draait om ontspannen en verlichten.

Ik garandeer je dat je licht, relaxed en geïnspireerd naar huis gaat na deze relax & release avond. Welke ingrediënten zijn in deze workshop verweven?

ℙ𝕒𝕒𝕣𝕕𝕖𝕟
Paarden hebben een rustgevend en stress verlagend effect op mensen. Daarnaast kunnen we ontzettend veel leren van paardengedrag. Zo zijn paarden bijvoorbeeld altijd in het hier en nu.

𝔻𝕖 𝕟𝕒𝕥𝕦𝕦𝕣
De natuur is ook al zo’n krachtig en helend element. Uit onderzoeken is aangetoond dat in de natuur zijn, zorgt voor het verminderen van stress, het verlagen van de bloeddruk en het vergroten van je geluksgevoel. Daarom mag deze belangrijke schakel natuurlijk niet ontbreken en zullen we ons de hele dag buiten begeven.

ℍ𝕒𝕣𝕥𝕔𝕠𝕙𝕖𝕣𝕖𝕟𝕥𝕚𝕖 𝕠𝕖𝕗𝕖𝕟𝕚𝕟𝕘𝕖𝕟
Een gelijkmatige hartslag is belangrijk voor onze algehele gezondheid. We reiken je oefeningen aan om toe te werken naar een hogere hartcoherentie en maken je hartritme variabiliteit inzichtelijk met biofeedback aparatuur van heartmath. Paarden hebben van nature een stabiel coherent hartritme en daarom zijn zij ontzettend behulpzaam bij het verhogen van de hartcoherentie.

𝕍𝕖𝕣𝕤 𝕖𝕟 𝕘𝕖𝕫𝕠𝕟𝕕 𝕖𝕥𝕖𝕟 𝕖𝕟 𝕕𝕣𝕚𝕟𝕜𝕖𝕟
Dit mag natuurlijk niet ontbreken op een dag als deze. Het eten en drinken zal worden verzorgd door een lokale cateraar.

𝔾𝕖𝕝𝕖𝕚𝕕𝕖 𝕞𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖
Tijdens de geleide meditatie word je begeleid om naar binnen te keren en tot jezelf te komen.

ℝ𝕖𝕗𝕝𝕖𝕔𝕥𝕚𝕖 𝕤𝕔𝕙𝕣𝕚𝕛𝕗𝕠𝕖𝕗𝕖𝕟𝕚𝕟𝕘𝕖𝕟
Door te schrijven vanuit flow, komen de mooiste inzichten van het moment op papier. Dit is heel waardevol om later terug te lezen.

𝔾𝕖𝕝𝕚𝕛𝕜𝕘𝕖𝕤𝕥𝕖𝕞𝕕𝕖 𝕞𝕖𝕕𝕖𝕕𝕖𝕖𝕝𝕟𝕖𝕞𝕖𝕣𝕤
Hoe fijn is het om je te verbinden en in een groep te zijn met gelijkgestemde mensen die hetzelfde zoeken in deze dag?

𝐈𝐬 𝐝𝐞𝐳𝐞 avond 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮?
Wil jij thuiskomen bij jezelf en diepe ontspanning ervaren? Je energie weer aanvullen zodat je weer vanuit je kracht kan leven? Kom dan meedoen aan deze heerlijke relax & release avond van Peers en Paarden.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵
De dag zal plaatsvinden op woensdag 15 juni op een mooie buitenlocatie in het midden van het land. De avond duurt van 17.00 uur tot 21.00 uur. De kosten voor deelname aan deze volledig verzorgde avond bedragen € 129,-

Twijfel je nog of dit voor jou is? Stuur me dan even een berichtje, dan kunnen we samen onderzoeken waarom wel of waarom (nu) niet.

Datum

15 juni 2022
Verlopen!

Tijd

17:00 - 21:00

Kosten

€129,00
Categorie

Organisator

Peers en Paarden, Saskia van Baarsen
Telefoon
0652680103
Email
info@peersenpaarden.com
Website
https://www.peersenpaarden.com/ons-aanbod/
QR code