Skip to content

Rust & Kompas dag

Soms ben je op zoek naar een plek waar je terug bij jezelf kunt komen. Waar je met rust gelaten wordt door alles van buiten, kunt ‘ont-prikkelen’ en je eindelijk toekomt aan alles van binnen!

Die plek bieden mijn Rust & Kompas dagen. Een dag om in contact met jouw gevoel te zijn of dit te versterken, ruimte, rust en richting te vinden in wàt je voelt, en betekenis te ontvangen in jezelf.

Deze dagen zijn voor (sensitieve) vrouwen. Vrouwen die een plek zoeken waar ze de verbinding met zichzelf kunnen verdiepen of versterken. Die het verlangen voelen of de noodzaak weten van regelmatig bewust terug te keren naar zichzelf, naar binnen, naar wat daar leeft en van zich laat horen, zien en voelen.

Ben jij zo’n gevoelige vrouw die haar gevoel als kompas in haar werk en leven inzet of meer wil inzetten? Of die gewoon behoefte heeft aan rust en ontspanning? En kun je daar wel een omgeving en aanbod bij gebruiken dat daarin ondersteunt en helpt, dat ruimte en veiligheid biedt, waar jou gevoel er mag zijn, ook de ‘moeilijke’ of  ‘gespannen’ gevoelens? Dan zijn mijn Rust & Kompas dagen misschien wel iets voor jou!

Als mede hsp-er bied ik je graag een ‘kennismakingsplekje’ aan op één van mijn volgende Rust & Kompas dagen; je doet dan mee met ongeveer 50% korting. Afhankelijk van de locatie is je bijdrage dan €40,- (Twello) of €50,- (Zwolle; incl. lunch). Omdat ik het fijn vind om méér sensitieve vrouwen te mogen ontvangen. Èn omdat ik weet dat deelnemen zonder dat je iemand kent gewoon best een drempel geeft ;-).

Op mijn site lees je al wat meer over mij en deze dagen. Wellicht krijg je er dan al een beetje een gevoel bij. En mocht je er wel wat bij voelen dan kun je je daar aanmelden voor mijn maandelijkse nieuwsbrief (nou ja, niet precies iedere maand hoor); dan krijg je vanzelf mee wanneer er nieuwe data zijn.

En wanneer je je in de toekomst dan aanmeldt en verwijst naar ‘kennismakingsplekje’ of naar ‘de week van de hsp’ dan komt het helemaal goed.

Ik hoop je binnenkort of in de toekomst te mogen ontvangen!

Hartelijke groet,

Marriët van Elewoud

www.kitaal.nl/rust-en-kompas-dagen/

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Kosten

€40,00

Meer Info

Meer Lezen
Sterrenland, Twello

Locatie

Sterrenland, Twello
Meermuidenseweg 19-B, 7391 TD Twello
Categorie
Marriët van Elewoud - Rust & Kompas dagen

Organisator

Marriët van Elewoud - Rust & Kompas dagen
Telefoon
06-21410020
Email
info@kitaal.nl
Website
http://www.kitaal.nl/rust-en-kompas-dagen/
Meer Lezen
QR code