Skip to content

Sammie en haar weg naar geluk!

“Sammie is een meisje, een heel gewoon meisje. Ze woont samen met haar familie in een fijn, oud huis. Zo’n huis met heel veel grappige en soms geheime hoekjes, waar je je kunt verstoppen of zo lekker weg kunt dromen met een goed boek. Achter Sammies huis ligt een grote tuin, waarin allerlei dieren te vinden zijn. Zo ook Sammies beste vriend Binkie, een vrolijke boxer. Voor Sammie is dit een heerlijke plek om te wonen. Ze lijkt alles te hebben om gelukkig te zijn. Maar is ze dat wel? Is Sammie wel zo’n gewoon meisje?”

De wereld wordt steeds groter. Kinderen groeien individueler op, waardoor het niet meer zo vanzelfsprekend is dat je ergens bij hoort. Verschillen lijken soms belangrijker dan de overeenkomsten die we delen. Hoe zorg je dan als kind van deze tijd dat je erbij hoort? Dat je je staande houdt binnen een maatschappij die veel van je vraagt? En hoe zorg je ervoor dat je daarbij je eigen grenzen niet over gaat? Hoe doe je dit als je hooggevoelig bent of gepest wordt? Of juist de pester bent.

‘Sammie’ inspireert je om samen met je kind te ontdekken dat het oké is om anders te zijn. Dat ieder kind uniek is. Het helpt je om een gesprek te voeren met je kind over dat wat iedereen wil: erbij horen. Met als allerbelangrijkste doel dat je je eigen unieke IK mag zijn!

Datum

13 - 19 juni 2022
Verlopen!

Kosten

€14,95
Categorie

Organisator

Coachpraktijk Samen met Sammie
Telefoon
064300333
Email
joyce@samenmetsammie.nl
Website
http://samenmetsammie.nl
QR code