Skip to content

Spoedcursus rust in je kop; een unieke video training

Spoedcursus rust in je kop; een unieke video training

Je hoofd zit vol. Je bent moe van het zorgen en het vele regelen. Je hoort jezelf zuchten: “Ik doe het wel weer”. Jij moet ook alles zelf doen. Je probeert echt wel je rust te pakken, maar dat is moeilijk als je het gevoel hebt altijd aan te moeten staan. Je wilt rust in je kop!

Herkenbaar? Dan is deze unieke video training iets voor jou. In deze korte videotraining ervaar je hoe je rust in je kop krijgt, zonder te mediteren, ademhalingsoefeningen te doen of de buitenlucht op te moeten zoeken. Deze acties kunnen zeker nuttig zijn, maar dat wist je vast zelf al. 😉

Ben jij je er wel eens bewust van hoe ontzettend veel gedachten er iedere dag door je hoofd gaan? Ohh, wat moet ik ook alweer kopen straks? Er was iets en dat moest ik niet vergeten. Dat kan toch niet, ik was de was aan het opvouwen en… Hee, de deur staat open. Ik kan dit ook meteen wel even opruimen. Ow ja, wc-papier, dat moest ik kopen.

Die rust in je kop ga je niet ervaren als je blijft spartelen in die gedachtenstroom of je er steeds weer in mee laat sleuren. Die wirwar aan gedachten komt en gaat razendsnel. Vaak denk je aan iets wat je straks nog moet doen, morgen, of wat je gisteren hebt gedaan. Hierdoor vergeet je waar je nu bent, in dit moment. Kortom, soms gaan er zoveel gedachten door elkaar dat je er niet helemaal bij bent. Wat kun je dan wél doen om die rust in je hoofd te krijgen?

Dat ontdek en ervaar je in deze korte video training. Je gaat op een luchtige manier ruimte creëren in je hoofd. Zodat je hoofd een andere vorm kan aannemen in plaats van die puntkop die je er nu van krijgt.

Deze training is vanaf 21 juni beschikbaar. Je kunt deze nu al aanschaffen voor slechts €7,77

Aanmelden doe je op de https://lichtenluchtigleven.nl/spoedcursus-rust-in-je-kop/

 

 

Datum

11 - 16 juni 2024
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

€7,77

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Tineke & Claudia Licht & Luchtig Leven

Organisator

Tineke & Claudia Licht & Luchtig Leven
Telefoon
0627272435
Email
info@lichtenluchtigleven.nl
Website
https://lichtenluchtigleven.nl/zoom-in/
Meer Lezen
QR code