Skip to content

Training Durf jezelf te zijn! voor onzekere HSP’ers

Iedereen is weleens onzeker. Maar sommigen voelen dit elke dag. Zeker als je hooggevoelig bent en dag in dag uit met veel prikkels moet omgaan, ligt onzekerheid op de loer.

Je pikt sferen snel op, voelt de emotie van de ander en voor je het weet is de stemming van iemand anders op jou overgeslagen.

Je voelt je anders dan anderen, waardoor je denkt dat je niet goed genoeg bent. Hierdoor ben je veel aan het denken, analyseren en reflecteren. Nuttig, jazeker, maar het is ook vermoeiend, kost veel energie en het brengt je niet waar je wil zijn.

Wij willen jou leren jezelf te kunnen zijn in jouw anders-zijn en hooggevoeligheid.
Omdat we je aan de ene kant willen helpen milder te worden over je onzekerheden. En aan de andere kant om je te helpen je zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Jezelf zijn, zonder continu de twijfel of je wel goed genoeg bent! 

Wat gaan we doen?

In de ochtend gaan we met de groep en in kleinere groepjes onderzoeken welke overtuigingen jou belemmeren en onzeker maken. We gaan oefeningen doen die jou hierbij helpen, maar we gebruiken ook de kracht van de groep: voor het delen van jouw verhaal en onder mensen zijn die net als jou ook onzeker zijn. Zodat je steun ervaart en het je inspireert om uit het patroon van onzekerheid te breken. Om te leren gaan met je onzekerheden.

In de middag werken we verder aan de positieve, ondersteunende overtuigingen. Wat kan jou als HSP helpen om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan. Ook hierin gaan we mooie oefeningen doen die jou veel inzicht geven.

Datum

17 juni 2022
Verlopen!

Tijd

09:30 - 16:30

Kosten

€150,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

De Zevende Hemel, Den Haag
Laan van Meerdervoort 190, Den Haag
Website
https://www.dezevendehemel.org/
Categorie

Organisator

Coffee and Coaching
Telefoon
0642150722
Email
maaike@coffeeandcoaching.nl
Website
https://www.coffeeandcoaching.nl
Meer Lezen
QR code