Skip to content

Training “Steeds Eigen Wijzer”

Je hebt geen tijd voor een langdurig coach-traject en je vindt het -heel eerlijk gezegd- ook niet zo nodig. Toch wil je wel dat het makkelijker voor je wordt om me-time te nemen en goed voor jezelf te zorgen. En heel eerlijk… de lat mag af en toe ook wel wat lager voor jezelf.

Je hebt al heel veel tips gelezen en steeds neem je je voor om dit deze keer echt toe te gaan passen. En toch verwatert het steeds weer. Je houdt het niet vol, vergeet het weer of het blijkt voor jou toch niet zo goed te werken. Gewoontes veranderen gaat niet van de een op de andere dag en in je eentje is het extra lastig, omdat je je eigen ‘blinde vlekken’ niet ziet.

Omdat ik weet dat veel sensitieve moeders het lastig vinden om de aandacht voor zichzelf vast te houden, heb ik een aantrekkelijk maandtraject ontwikkeld. Je gaat aan de slag met jouw mindset, (zelf)vertrouwen en energie. En krijgt een stevige reminder voor dat wat je misschien al wel weet, maar echt even opgefrist moet worden. Zodat je weer gaat genieten en minder stress ervaart.

Je krijgt elke drie dagen een opdracht in je mailbox met een oefening om uit te proberen en te ontdekken hoe deze voor je werkt. De opdrachten zetten je aan tot nadenken en het heroverwegen van keuzes. Ook word je je bewust waar je invloed zit, zodat je weer regie voelt en direct meer overzicht en balans ervaart.

Bovendien krijg je een 1-op-1 coachsessie waarin je al jouw vragen kan stellen. De oefeningen uit de mails kan je zelfstandig doen, maar ik help je verder als je toch nog ergens in vast loopt.

Deze training maakt je bewust van keuzes die goed zijn voor jou en helpt je om weer in te checken op jouw Eigen Wijsheid en jezelf weer op nummer een te zetten. Je gaat in 30 dagen (nog) beter naar jezelf luisteren en jezelf echt serieus nemen. En… je zult merken dat dit steeds meer vanzelf gaat!

Datum

13 - 19 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Kosten

€147,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online
Categorie

Organisator

Praktijk voor Eigen Wijsheid
Telefoon
0653517291
Email
info@praktijkvooreigenwijsheid.nl
Website
http://www.praktijkvooreigenwijsheid.nl
Meer Lezen
QR code