Skip to content

Vaar je eigen koers – een werkboek voor zelfreflectie en een visie voor toekomst!

Als jij je ideale leven zou kunnen ontwerpen, hoe zou dat er dan uit zien? Wat zou je elke dag doen? Hoe zou je je voelen? Hoe zou je werk eruit zien, waar zou je wonen en naar waar zou je reizen? Wie zou je liefhebben en hoe?

En de belangrijkste vraag van allemaal, leef jij dit ideale leven op dit moment? Ben je wie je echt wil zijn, of heb je moeite met het vinden van de juiste koers voor jou? Wat het antwoord ook is, jij hebt absoluut de vaardigheden en de potentie om jouw levensvisie werkelijkheid te laten worden, maar het begint met bepalen hoe die visie er uitziet.

Als HSP, maar ook als niet HSP worden we vaak geleefd door de ideeën en verlangens van anderen, zonder dat we ons bewust zijn van wat wij zelf eigenlijk echt willen. Er kunnen tal van redenen zijn waarom we van ons eigen unieke pad afgeweken zijn. Maar het belangrijkste is het besef dat je altijd naar jouw pad kunt terugkeren, en jouw eigen koers kunt varen.

Dit werkboek helpt je daarbij en geeft je meer inzicht in wat het is dat jij echt wil.

Het werkboek bestaat uit twee delen:

  • Een terugblik op het afgelopen jaar; waarbij je kan stilstaan op de prestaties en lessen die je hebben gevormd tot wie je vandaag bent.
  • Een nieuw plan voor de toekomst; om duidelijkheid te scheppen over wat je wil bereiken en wie je wil zijn vanaf nu. En helderheid krijgen over wat jij echt wil is de allereerste stap in het bereiken van jouw levensvisie!

Ik ben er zeker van dat als je de tijd neemt om te reflecteren en de vragen te beantwoorden, je hart gevuld zal zijn met dankbaarheid voor de waardevolle inzichten die je zal verkrijgen om je zelf open te stellen voor een voorspoedige toekomst.

Mijn naam is Mary , en als een Lifebook Leader, en hypnotherapeut, (gespecialiseerd in Rapid Transformational therapy (RTT)) help ik mensen hun diep gewortelde overtuigingen over zichzelf en het leven in overeenstemming te brengen met hun dromen en visie voor de toekomst.

Als vaak onbegrepen HSP’er weet ik als geen ander wat de  impact kan zijn van een opvoeding waarbij je je vaak anders en onbegrepen voelt en daarom brengt het mij bijzonder veel voldoening en vreugde als ik mijn mede HSP kan helpen zijn verleden te herkaderen in de context van hun gevoeligheid waardoor zij zich weer veilig, gewaardeerd en geliefd voelen, en er weer ruimte en toestemming is om een stralende toekomst te creëren.

Datum

13 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Meer Info

Meer Lezen
Categorie
Meer Lezen
QR code