Skip to content

Vaar je eigen koers

Als jij je ideale leven zou kunnen ontwerpen, hoe zou dat er dan uit zien? Wat zou je elke dag doen? Hoe zou je je voelen? Hoe zou je werk eruit zien, waar zou je wonen en naar waar zou je reizen? Wie zou je liefhebben en hoe? En de belangrijkste vraag van allemaal, leef jij je ideale leven op dit moment?

Ben je wie je echt wil zijn, of heb je moeite met het vinden van de juiste koers voor jou? Wat het antwoord ook is, jij hebt absoluut de vaardigheden en de potentie om jouw levensvisie werkelijkheid te laten worden, maar het begint met weten hoe die visie erĀ uitziet.

Tijdens dit webinar duik ik diep in het Lifebook Lifestyle Systeem en leg ik uit hoe Lifebook jouw helpt je eigen koers te bepalen en te varen!

Mijn naam is Mary en ik ben een gecertificeerd Lifebook Leader en Hypnotherapeut, met een passie voor het ondersteunen van mensen en in het bijzonder HSP in het loslaten van limiterende overtuigingen en oud leed, zodat zij een een stralende toekomst tegemoet kunnen gaan. Een toekomst, waarin ze hun licht kunnen laten schijnen en die uniek en betekenisvol is voor hen, en niet gebasseerd is op de dromen van anderen.

Datum

15 juni 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:30

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

online Zoom
Putten
Categorie
Mary van Rossum

Organisator

Mary van Rossum
Telefoon
0032 470296511
Email
mary@v-rossum.com
Website
http://www.maryvanrossum.com
Meer Lezen
QR code