Skip to content

VERWENDAG ‘Hoogsensitiviteit: van last naar kracht’

VERWENDAG ‘Hoogsensitiviteit: van last naar kracht’

Heerlijk, een hele dag voor jezelf! Om even helemaal los te komen van alle verplichtingen en hectiek. Wat denk je van me-time in de natuur waarbij er aandacht is voor al je zintuigen, op een zachte en natuurlijke manier?
Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen innerlijke wijsheid, jouw eigen natuur? Wil je ervaren wat het ritme van de natuur met je doet? Dan is deze dag voor jou!

Verwen jezelf met een belevingsdag op de Gelukslocatie in kleine groep met twee ervaren coaches, beiden ook hoogsensitief. We gaan die dag lekker met ons lijf aan de slag in een speels en gevarieerd programma, waaronder een korte wandelcoachsessie. Ook zal er ruimte zijn voor het uitwisselen van ervaringen. Je krijgt een lekkere, gezonde en HSP-proef lunch. En je gaat naar huis met inzichten hoe hoogsensitiviteit vóór je kan werken.

Tijd: 15 juni 10:00-16:00 uur op de Gelukslocatie Den Bosch.
Er is beperkt plaats, meld je aan voor 7 juni.
Na die datum kun je altijd nog mailen of er misschien toch nog een plekje voor je is.

Libel biedt in de Week van de HSP elke dag een andere PROEVERIJ en één heerlijke verwendag aan op de Gelukslocatie Den Bosch. Libel is een samenwerking tussen Sylvia en Marijke, coach en psycholoog, beiden hoogsensitief en ervaringsdeskundig. Zie overzicht op gelukslocatie.nl.

Datum

15 juni 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€88,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Gelukslocatie Den Bosch
Jasmijnstraat 34 5246AA
Categorie
Meer Lezen
QR code