Skip to content

Vollemaanwandeling (natuurcoaching)

In de Week van de HSP biedt deze workshop tijdens volle maan een mooie kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met natuurcoaching. Ben jij hoog sensitief en heb je regelmatig het gevoel dat je overprikkeld raakt door alles wat er in het leven op je afkomt? Of heb je vaak het gevoel dat je teveel in je hoofd zit en verlang je ernaar om meer naar je hart te luisteren? Wandel dan mee en neem de tijd om tot rust komen en je ware zelf te ontdekken.

In de middag van dinsdag 14 juni 2022 is het volle maan. De energie van de volle maan is krachtig en de gehele dag voelbaar. Veelal zijn we ons niet bewust van de invloed die de maan op ons heeft. Bij deze wandeling gaan we bewust stil staan bij wat we in dat moment voelen. We starten met een meditatiewandeling om rust te vinden en verbinding te maken met onszelf en de natuur om ons heen. Daarna kijken we wat de volle maan ons te vertellen heeft. Aan de hand van een symbool uit de natuur nemen we de tijd om na te gaan wat voelbaar is.

In de natuur zijn, helpt om stil te worden in je hoofd en te luisteren naar je gevoel. Voel jij het verlangen om echt in verbinding met jezelf te zijn en de antwoorden op jouw vragen te vinden, dan is natuurcoaching wat voor jou. Reserveer nu kosteloos je plek voor deze workshop door een mail te sturen naar info@natuurlijkwaarnemen.nl. Er zijn maximaal 4 plaatsen per workshop beschikbaar. De vollemaanwandeling vindt plaats in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug nabij Veenendaal/Rhenen en duurt ongeveer 1,5 uur. Rust, verbinding en waardevolle aandacht zijn de belangrijkste ingrediƫnten.

Data:

  1. Dinsdag 14 juni 2022 van 10.00 tot 11.30 uur
  2. Dinsdag 14 juni 2022 van 13.30 tot 15.00 uur

Locatie: parkeerplaats Groene Entree Prattenburg (Cuneraweg 412 te Rhenen).

Aanmelden en info bij Ingrid van Orsouw: Tel: (06) 48 123 999 | E-mail: info@natuurlijkwaarnemen.nl.

Datum

14 juni 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:30

Locatie

Parkeerplaats Groene Entree Prattenburg (Cuneraweg 412 te Rhenen)
Cuneraweg 412, Rhenen
Categorie
Ingrid van Orsouw | Natuurlijk Waarnemen Natuurcoaching

Organisator

Ingrid van Orsouw | Natuurlijk Waarnemen Natuurcoaching
Telefoon
(06) 48 123 999
Email
info@natuurlijkwaarnemen.nl
QR code