Skip to content

VrouwZijn Dagretraite

Jij bent gewend om constant voor anderen te zorgen. Als hoogsensitieve vrouw voel je emoties van anderen haarfijn aan. Dit maakt je uitstekend in je werk, maar het kan er ook toe leiden dat je jezelf regelmatig voorbij loopt.

Het kan voelen alsof je altijd maar doorgaat, altijd bezig bent, en altijd klaarstaat voor anderen. Maar weet je wat? Soms is het belangrijkste werk dat je kunt doen, helemaal niks doen. Ja, je leest het goed: niks doen.

Vind Rust. Vind Jezelf. Geef jezelf de rust en ruimte om weer te leren ‘ZIJN’.
Laat je innerlijke stemmetjes, die je constant aansporen tot ´doendoendoen´, even zwijgen.
En vind die innerlijke rust en kracht, in jouw ZIJN.

In de staat van ZIJN, met aandacht aanwezig in het NU, zijn er geen zorgen over morgen of wat is geweest. In staat van ZIJN, in je hart, moet je niks, en kun je jeZelf ont-moeten. En daar, vanuit jouw pure essentie kun je voelen dat je precies goed bent zoals je bent. Ja, jij ook!

Tijdens deze dag gaan we samen ZIJN. Écht zijn. In het moment. Met álles wat er op dat moment is. We nodigen je uit om met aandacht bij jezelf en je lichaam te zijn. Emoties te voelen, te ervaren en liefdevol te observeren. Zonder jezelf te veroordelen, zonder iets actief te willen veranderen. Dit alles vanuit een bepaalde nieuwsgierigheid.

Je gaat je verbinden met jezelf, je innerlijke gevoelens en alles wat zich aandient. Zonder doel of verwachtingen van een eindresultaat. Iets wat we in deze prestatiegerichte maatschappij bijna niet meer kennen. Je gaat je verwonderen over wat er dan kan ontstaan in het moment. Daar gaan we mee ‘zijn’, daar gaan we mee sp(h)elen.

Dat kan zijn in de vorm van bijvoorbeeld een opstelling, of meditatie. Of we geven expressie aan iets wat geuit wil worden, door middel van beweging, klank, schrijven of tekenen. Misschien ontstaat er een Body Drum-sessie, of een andere vorm van lichaamswerk. Wij werken intuïtief, afgestemd op de groep, en vertrouwen erop dat er het ‘juiste’ ontstaat voor de aanwezige deelneemsters.

Wij bieden deze dag een veilige, liefdevolle setting waarin je, samen met andere zorgzame vrouwen, helemaal jezelf mag zijn. Zodat jij je batterij kunt opladen en met hernieuwde energie weer naar huis gaat.

Dus plan jezelf deze dag vrij. Regel evt. oppas voor je kinderen, je hond of partner😉 Ga je liever niet alleen? Bel dan je zus, vriendin of moeder en kom samen zijn. (Er zijn enkele duoticekts beschikbaar)

Laat de afleidingen van het dagelijkse leven even achter je en geef jezelf de zijnstijd die je verdient, en die je als vrouw zijnde zo nodig hebt.

Ervaar zelf wat er ontstaat wanneer je simpelweg ‘bent’!

Datum

15 juni 2024
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Kosten

€149,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Huis van morgen
Wijchen
Categorie
Tineke & Claudia

Organisator

Tineke & Claudia
Telefoon
0627272435
Email
info@lichtenluchtigleven.nl
Meer Lezen
QR code