Skip to content

Wat communiceer jij (niet) als HSP-er? Inzicht in jouw communicatiestijl als HSP-er

Communiceren is een complex geheel waarin de non-verbale signalen een grote rol spelen. Als HSP-er pik je heel veel op en je denkt dat dit bij de ander ook zo is. Gaandeweg het leven heb je vast al ontdekt dat dit niet bij iedereen in dezelfde mate gebeurt. Dat kan een gevoel van verwarring of zelfs vervreemding en eenzaamheid opleveren. Zeker als jij ’t gevoel hebt dat je heel veel signalen uitzendt maar dat deze niet opgepikt leken te worden door je ouders en nu door je partner, kind, leidinggevende enz. Inzicht in je eigen manier van communiceren kan heel veel helderheid geven.
In de workshop staat het communicatieprofiel van LIFE Languages™ centraal. Je vult een aantal dagen vóór de start van de workshop een digitale vragenlijst in en dan wordt er een uitgebreid rapport aangemaakt. Het communicatieprofiel biedt een concreet inzicht in je eigen, persoonlijke en unieke communicatiekracht. Het geeft je inzicht in je passie, behoeften, leerstijl, datgene wat je motiveert en wat je meest actieve stijl is.
Programma
Je krijgt een uitgebreide toelichting op de zeven communicatietalen van het profiel en er is ruimte om hiermee te oefenen en al je vragen hierover te stellen aan de hand van je eigen praktijksituaties die meteen oppoppen.
Let op: Tijdige opgave is noodzakelijk zodat ik je een link kan sturen waarmee je een digitale vragenlijst in kunt vullen.

Datum

14 juni 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

€150,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Leusden
Categorie

Organisator

Coby van der Zee | Dynanoia
Telefoon
0622675006
Email
cobyvanderzee@dynanoia.nl
Website
http://www.dynanoia.nl
Meer Lezen
QR code