Skip to content

Webinar: Herken 5 signalen van overprikkeling en onderprikkeling en voorkom dat je vastloopt (gratis)

Hoe zou het voor je zijn als je je signalen van overprikkeling en onderprikkeling kan herkennen? Zou je dan andere keuzes maken zodat je beter in balans kunt komen of blijven?

In het dit gratis webinar ga ik daar op in, zodat je 5 signalen van overprikkeling en onderprikkeling gaat herkennen en voorkomt dat je vastloopt. Je kunt je nu aanmelden via https://praktijkdegrondtoon.nl/webinar-herken-5-signalen-van-overprikkeling-en-onderprikkeling/

Ben jij iemand die altijd maar door wil gaan? Wil je altijd voor een ander klaarstaan en vergeet je daarbij jezelf? Merk je dat je daardoor steeds vermoeider raakt en moeite hebt om weer in balans te komen?

Je grenzen herkennen kan erg lastig zijn. Als je hebt geleerd om vooral niet op te geven, door te gaan en je aan te passen aan anderen, herken je op den duur niet meer dat het voor jou genoeg is.

Bij activiteiten die te veel voor je zijn of wanneer je niet op tijd rust neemt om prikkels te verwerken, kan overprikkeling een rol gaan spelen. Een ander gevolg kan zijn dat je activiteiten en werkzaamheden blijft doen die je geen uitdaging en energie meer geven, waardoor je onderprikkeld raakt.

Zowel overprikkeling als onderprikkeling zorgen voor stress en dat kan er toe leiden dat je je balans kwijtraakt, zeker wanneer je daar regelmatig mee te maken hebt. Je kan hierdoor diverse klachten krijgen zoals vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn of misschien zelfs koorts. Hoe langer dit duurt, hoe meer je in een neerwaartse spiraal terecht kan komen en vastloopt: je krijgt te maken met burn-out of bore-out.

Herken jij je signalen van overprikkeling en onderprikkeling al of merk je deze pas op wanneer je al te veel uit balans bent geraakt?
Hoe eerder jij opmerkt dat je overprikkeld of juist onderprikkeld raakt, hoe beter je voor jouw balans kunt zorgen.
Wil je erbij zijn op 10 maart om 10:00 uur?
Je kan je nu aanmelden via de website: https://praktijkdegrondtoon.nl/webinar-herken-5-signalen-van-overprikkeling-en-onderprikkeling/
Ik kijk er naar uit! Tot dan!

Datum

16 juni 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:15

Kosten

Gratis

Locatie

Online
Meld je aan voor het webinar
QR code