Skip to content

Werkboek Prikkelpower

Lieve sensitieveling,

Ben jij snel en veel overprikkeld en ervaar je vaak stress of onrust? Vind je het lastig om je grenzen aan te voelen? Dan is het in kaart brengen van jouw prikkels cruciaal en dat ga je doen in dit werkboek genaamd Prikkelpower 🔥 Maak van je prikkels je power!

Je krijgt inzichtelijk welke HSP aspecten voor jou belangrijk zijn, zoals bijv. geen koffie meer na de lunch of liever geen horrorfilms kijken (voor het slapen). Waar laad je van op? Waar geniet je intens van? Wat vind je prikkelicious? In dit werkboek zit ook een Persoonlijk Prikkelicious Plan, waarin je onderzoekt en voelt wat je interne en externe prikkels zijn. De prikkels waar je van geniet (prikkelicious) en de prikkels die een grens aangeven. Een kostbare schat die jij kan gaan ontdekken. Voor maar €88 krijg je het werkboek en daarnaast nog 1 uur online HSP coaching door mij (binnen 1 maand in te plannen).

Stuur mij een bericht met als onderwerp: ja ik wil graag Prikkelpower met je telnr en adres (voor de factuur) erbij, dan ontvang jij na betaling via tikkie binnen 24 uur het werkboek. In het werkboek staat een link waar je easy-peasy de coach-sessie kunt inplannen.

Datum

13 - 19 juni 2022
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Kosten

€88,00
Categorie
QR code