Skip to content

Workshop Hoogsensitiviteit & Werkgeluk

Ben je geregeld overprikkeld op je werk? Heb je het gevoel dat je aan het eind van de dag volledig uitgeblust bent? Zou je je eigen werkgeluk wel willen vergroten maar weet je niet hoe?

Meld je dan aan voor deze workshop!

Wat gaan we doen?

In deze interactieve online workshop:

  • leer je wat hoogsensitiviteit precies is en hoe werkgeluk “werkt” bij hoogsensitieve professionals;

  • wordt stilgestaan bij de voor- en nadelen van deze bijzondere eigenschap op de werkvloer;

  • leer je meer over de verschillende HSP-talenten en onderzoek je je eigen unieke talenten;

  • krijg je beter zicht op jouw eigen sensitiviteit;

  • onderzoek je hoeveel zingeving, voldoening, plezier en veerkracht je momenteel in je werk ervaart en hoe je hierop winst kunt behalen;

  • leer je meer over je eigen rol bij het vergroten van je werkgeluk en de rol van de organisatie en de direct leidinggevende;

  • wissel je ervaringen uit met andere hoogsensitieve deelnemers (via break-out rooms);

  • deelt Suzanne hoe zij haar eigen werkgeluk heeft vergroot: van jurist tot Chief Happiness Officer en zelfstandig trainer.

Resultaat:

Na afloop van de workshop kan je direct met één of twee concrete actiepunten aan de slag om je eigen werkgeluk te vergroten.

Kosten:
De workshop kost €125,00 excl. BTW. Je krijgt voorafgaand aan de workshop de MS Teams link en een huiswerkopdracht toegezonden.

Inschrijven? Meld je aan via info@werkgelukt.com

Over de trainer: Suzanne Nieuwenhuijs is trainer en coach bij Werkgelukt. Als voormalig Chief Happiness Officer & preventiemedewerker bij de Rijksoverheid deelt zij tegenwoordig haar kennis en ervaring op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en duurzaam werkgeluk binnen organisaties. Haar expertise is hoogsensitiviteit (HSP) op de werkvloer. Als ervaringsdeskundig is het Suzanne’s missie om meer herkenning en erkenning van deze bijzondere eigenschap op de werkvloer te genereren.  In november 2021 ontving Suzanne voor haar werk de “Young Talent Award” op het gebied van diversiteit en inclusie van de NOBTRA, de branchevereniging voor trainend Nederland.

Datum

17 juni 2022
Verlopen!

Tijd

09:00 - 12:00

Kosten

€125,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Online via Teams
Categorie
Werkgelukt

Organisator

Werkgelukt
Telefoon
0616080804
Email
info@werkgelukt.com
Website
https://www.werkgelukt.com/open-inschrijving
Meer Lezen
QR code