Skip to content

Workshop Mama’s Power

Hoeveel ballen houd jij als moeder wel niet in de lucht? Naast wellicht je werk, de zorg voor en om je gezin. En daarbij heb je te maken met je eigen hooggevoeligheid, die je misschien wel eens in de weg zit.

Want je innerlijke criticus draait overuren. Als je tijd aan jezelf wilt besteden om even op te laden, voel je je snel tekort schieten naar je partner. Of weten je kinderen dat schuldgevoel naar boven te halen door te vragen of je nu alweer weg bent (de rakkers!). Of je cijfert jezelf dan maar weg, maar voelt nu eigenlijk dat je tekort schiet naar jezelf.

In onze drukke levens is het al een puzzel hoe iedereen voldoende aandacht krijgt. Laat staan als je zelf hooggevoelig bent. En helemaal als je ook nog een gezin hebt waarbij één of meerdere kinderen meer zorgen nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat ze een aandoening of beperking hebben. Maar misschien ook omdat ze zelf hooggevoelig zijn en jij daardoor meer met ze bezig bent. Omdat ook hen begeleiden in een wereld die hen overweldigt en die hen niet altijd begrijpt een behoorlijke opgave kan zijn. Die niet iedereen snapt.

En dan ben je daar maar druk mee. En hoe veel je ook doet, altijd knaagt er iets. Iets wat je niet goed gedaan hebt. Een confrontatie die je niet gewild had. Een uitspraak die je niet had willen doen. Of juist wel. Heb je nu wel of niet goed gehandeld door de juf te bellen? Vragen en onzekerheden. En weinig aandacht voor alles wat je wel goed doet.

In deze workshop gaan we dat doorbreken. Door juist aandacht te vestigen op alles wat je wèl goed doet. Alle kwaliteiten die je in huis hebt en die je als vanzelf inzet. Maar ook aandacht voor de dingen die in jouw ogen misgaan. Want datgene wat in jouw ogen ‘misgaat’ is waarschijnlijk een valkuil waar je in gelopen bent. En het mooie is dat achter die valkuil een kwaliteit verborgen zit.

Deze avond gaat over een andere kijk. Een andere bril opzetten als je kijkt naar je eigen gedrag. Met meer compassie. Want hé, je doet het allemaal wel maar even hè!

Wil je meedoen? Je bent van harte welkom! Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website. Natuurlijk mag je me ook vooraf altijd even mailen of appen als je een vraag hebt.

Op dinsdag 15 juni is er ook een gratis webinar over hooggevoelige ouders van een zorgenintensief kind. Je bent van harte welkom om ook hier aan mee te doen.

Hartelijke groet, Marianne Versaevel

Datum

20 juni 2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€20,00

Locatie

Online
Meer informatie en aanmelden
QR code