Skip to content

Workshop Rust in je kast, Rust in je hoofd

Rust in je hoofd, dat is wat wij allemaal wel willen. Zeker als HSP-er.

Er is van alles wat jou onrust en overprikkeling kan bezorgen bijvoorbeeld je werk, de balans tussen je werk en privé-leven, jouw ‘to-do-lijst’, de zorg voor anderen, je huis en daarin bijvoorbeeld jouw kledingkeuzes en kledingkast etc. etc. En hoe goed zorg je daarin voor jezelf? Als HSP-er herken ik maar al te goed hoe de zorg van anderen altijd voor gaat boven die zorg voor mezelf en al helemaal, het investeren van tijd, aandacht en energie aan de dingen waar ik zelf blij van word en baat bij heb. 

Wil jij hier verandering in brengen? Een start maken op één van die gebieden die jou rust, plezier en meer zelfvertrouwen kunnen geven? Dan is de workshop ‘Rust in je kast, Rust in je hoofd met kleur en stijl’ wellicht wat voor jou. 

Voel je je wel eens overweldigd door de chaos in je kledingkast? Ben je op zoek naar een manier om hier meer rust in aan te brengen? Kom dan naar onze workshop “Rust in je kast, rust in je hoofd met kleur en stijl” en ontdek hoe de juiste kleur en stijl jouw leven kunnen veranderen.

In deze inspirerende workshop krijg je;  

  • persoonlijk kleuradvies op de vier kleurtypes herfst, winter, lente, zomer;
  • verken je jouw diepste verlangens voor jouw kleding;
  • ontdek je wat je tegenhoudt om de ideale kledingkast te creëren.

Samen komen we tot de juiste tools, zodat jij een garderobe creëert die niet alleen bij je past, maar ook rust en balans in je leven brengt.

Sluit je aan bij een groep gelijkgestemde vrouwen (max 6 per workshop) en zet de eerste stap naar een georganiseerde, stijlvolle en harmonieuze kledingkast die je innerlijke rust weerspiegelt.

Meld je vandaag nog aan en ervaar de positieve impact van het weten van jouw kleur en stijl op je dagelijkse leven! Gun jezelf, deze middag vol ME-time en plezier! 

Ik verwelkom je graag op onze rustige locatie in hartje Amsterdam. (Dat bestaat, echt waar!) 

Warme groet, 

Thérèse 

* Meld je jezelf aan naar aanleiding van de Week van HSP – dan krijg je € 20,- korting op de workshop -> Dus €75,- p.p. (in plaats van €95,-) (**niet geldig in combinatie met andere acties) 

Zaterdag 15 juni 2024 13.30 – 16.00 uur

Zaterdag 6 juli 2024 13.30 – 16.00 uur 

Foto: ReneevdHeideinbeeld 

Datum

15 juni 2024
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:00

Kosten

€75,00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

LA ROUTE Coaching
Categorie
LA ROUTE Coaching

Organisator

LA ROUTE Coaching
Telefoon
0614595406
Email
therese@laroutecoaching.nl
Website
https://laroutecoaching.nl
Meer Lezen
QR code