Skip to content

Yoga en hoogsensitiviteit

Yoga werkt voor mensen met hoogsensitiviteit en een gevoeligheid voor stress en prikkels. Door aandacht voor je lichaam en door goed te gronden en te centeren, kun je meer ontspannen in jezelf en je lijf.

Zelfliefde is de basis van de bewegingen. Door te bewegen in en vanuit je hart wordt het zachter en komt er ruimte en aandacht voor wat zich wil laten zien. Maak kennis met een zachte vorm van yoga die helpt om je te verbinden met jezelf en met jouw hart.

Sinds een half jaar neem ik wekelijks 30 minuten lessen op. Dit is een korte volledige les, waarin je ook met een half uur beweging en ontspanning in verbinding komt met jezelf en jouw lichaam. Dit keer ben je van harte welkom voor een live les van een half uur. Een gratis les op woensdag 14 juni van 12.00 tot 12.30 uur. De les is online via zoom. Stuur me een mail wanneer je mee wilt doen, en ik stuur je dan een zoomlink. Als je vragen hebt over zoom, laat het me weten. En voel je vrij om mee te doen met je camera en geluid uit. Ik weet uit ervaring dat dat soms helpt bij de prikkels 🙂

Datum

13 juni 2023
Verlopen!

Tijd

12:30 - 13:00

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Esther van Eersel

Organisator

Esther van Eersel
Telefoon
0628990035
Email
esther@esthervaneersel.nl
Website
http://www.esthervaneersel.nl
Meer Lezen
QR code