Skip to content

Datum

17 juni 2021
Verlopen!

Tijd

09:00 - 12:00

Zet je eerste stap naar leiderschap; strategiegesprek voor HSP professionals

Tijdens de week van de HSP kun je bij LIEVScoaching terecht voor een gratis online strategiegesprek. Een waardevolle sessie voor hooggevoelige (toekomstige/young) professionals die verlangen naar meer leiderschap over leven en loopbaan en willen leven vanuit hun hart in plaats van uit hun hoofd.

Voel je dat je keer op keer terecht komt in terugkerende patronen die je niet meer dienen. Wil je rust in je hoofd, leven in plaats van overleven en verandering in je studie/werk, loopbaan en leven? Lukt het je niet alleen of weet je niet waar te beginnen?

Plan dan nu een gratis LIEVScoaching Strategiegesprek met mij in. Ik deel graag mijn kennis en jarenlange ervaring als HSP coach en HR-adviseur met je. Door mij te vertellen waar je als tegenaan loopt, waar je moeite mee hebt, kunnen we in een waardevol gesprek samen kijken naar jouw verlangen.

Hierdoor wordt duidelijk welke stap je als eerste kunt zetten, zodat jij weet wat je kunt gaan doen om het patroon te doorbreken.

Je kunt zelf een afspraak voor 30 minuten inplannen. Het strategiegesprek vindt online plaats via Teams, je hoeft er dus je deur niet voor uit. Ik heb deze week beperkt plek, dus grijp snel je kans!

Lieda van Stigt (1975) is gecertificeerd Vrouwenkracht coach en richt zich vanuit haar praktijk LIEVScoachingĀ  op hooggevoelige (young) professionals. Haar missie is om vanuit bewustzijn in verbinding te werken aan heelheid en op deze wijze bij te dragen aan een mooiere wereld voor onszelf en onze kinderen.