Skip to content

‘Zijn’ met je HSP

In deze Zoom In op je HSP, speciaal voor hoogsensitieve vrouwen, duiken we niet in de definities, kenmerken of gebruikelijke tips voor het omgaan met HSP. In plaats daarvan ga je jezelf richten op het ‘zijn’ met je hoogsensitiviteit. Daar gaan we (energetisch) op afstemmen.

Het gaat erom dat je jezelf kunt omarmen, wetende dat je wat gevoeliger bent afgestemd dan anderen. Je gaat je bewust worden van jouw ervaringen, jouw gevoelens en wat jij waarneemt. Je gaat stil staan bij de reacties in je lichaam en jouw gedachten die opkomen. In plaats van te focussen op wat je moet doen vanwege je HSP, focussen we op hoe jij simpelweg kunt zijn met je hoogsensitiviteit. De focus ligt op jezelf.

Door dingen zelf te ervaren, creëer je jouw eigen ‘wetenschap’, van binnenuit. Jij weet wat voor jou werkt, omdat jij het zelf hebt ervaren. Dat is jouw wetenschap! Hoe krachtig en mooi is dat?

Om te kunnen functioneren in deze wereld, hebben wij vrouwen tijd nodig om te ‘zijn’. Vrouwen hebben zijnstijd nodig, om helemaal zichzelf te kunnen zijn. En als je als vrouw zijnde extra gevoelig bent, heb je nóg meer tijd nodig om alle indrukken te verwerken. Tja je kunt jezelf proberen af te schermen, en trachten prikkels te ontlopen. In onze ogen gaat het echter om dat je jezelf kunt toelaten, voelen en liefdevolle keuzes kunt maken.

We weten dat jouw alarmsysteem fijngevoelig staat afgesteld en regelmatig afgaat. Maar wat als je kunt leren dat niet elk signaal een alarm betekent? Ontdek hoe jouw lichaam werkt. Er is geen standaardmethode; wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor de ander. Want ook al staan we met elkaar in verbinding, ieder is uniek. Jij ook!

We nodigen je uit om minder te doen en meer te ‘ZÍJN’.  Onze Zoom In-sessie biedt een veilige ruimte waarin je helemaal jezelf mag zijn. En waar je gaat ervaren, voelen en begrijpen op een liefdevol en diep (energetisch) niveau.  

Meld je nu aan via https://lichtenluchtigleven.nl/zoom-in/

Tot Zooms! Tot Zijns.

Hartegroet Claudia en Tineke

 

PS Tijdens deze Zoom-meeting staan je camera en geluid uit

Datum

13 juni 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:00

Kosten

€15,00

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Tineke & Claudia Licht & Luchtig Leven

Organisator

Tineke & Claudia Licht & Luchtig Leven
Telefoon
0627272435
Email
info@lichtenluchtigleven.nl
Website
https://lichtenluchtigleven.nl/zoom-in/
Meer Lezen
QR code