Skip to content

Zo blijf je in balans met je hoogsensitieve kwaliteiten

Hoogsensitieve personen hebben vaak overeenkomstige kwaliteiten: ze zijn heel empathisch, betrokken, enthousiast en creatief. Ze zijn loyaal, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en willen het graag goed doen.

Maar wat gebeurt er als die mooie eigenschappen met je op de loop gaan? Met een rotgevoel of uitputting tot gevolg. Hoe vind je dan je evenwicht weer terug?

In dit gratis webinar krijg je informatie, tips en praktische oefeningen om inzicht te krijgen in je kwaliteiten en valkuilen en hoe je hierin meer balans kunt aanbrengen.

Lusanne Hogeweg is auteur van vele artikelen over de kwaliteiten van hooggevoelige personen. Als inspiratie gebruikt ze niet alleen haar eigen ervaringen met het ontwikkelen van haar hooggevoeligheid tot een kracht in werk, maar ook de verhalen van de vele mensen die ze heeft begeleid als loopbaancoach.

Deze artikelen vormen de inspiratie voor het webinar. Zie bijvoorbeeld: https://vialusanne.nl/blog/zo-blijf-je-in-balans-met-je-hoogsensitieve-kwaliteiten.

https://vialusanne.nl/blog/hooggevoeligheid-op-de-werkvloer-overwin-je-onzekerheid-vertrouw-op-je-intuitie

https://vialusanne.nl/blog/van-klacht-naar-kracht-een-spirituele-kijk-op-hooggevoeligheid

Datum

15 juni 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 20:30

Kosten

Gratis

Meer Info

Meer Lezen
Online

Locatie

Online
Categorie
Meer Lezen
QR code